Гъвкавостта на работното място е един от най-важните аспекти за

...
Гъвкавостта на работното място е един от най-важните аспекти за
Коментари Харесай

Гъвкавост на работното място – какво предлага на служителите си CluneTech?

Гъвкавостта на работното място е един от най-важните аспекти за удовлетвореността на актуалните хора. В изискванията на възходящо търсене на фрагменти в международен мащаб локалните работодатели не вършат изключение от общите трендове за преосмисляне на изискванията на работа, които оферират на чиновниците си.

За наслада на жителите на Варна, градът ни може да се похвали с добър образец и в това отношение. В началото на тази година най-големият ирландски шеф в страната ни, 800 от чиито чиновници работят точно във Варна, получи оценката “Best Flexible Workplace “ на b2b Media. Надпреварата годишно отличава фирмите с новаторски практики в областта на човешките запаси и развиването на работодателската марка в страната ни. По мотив полученото отличие, компанията-победител споделя кои са актуалните трендове на работното място, както и какви придобивки дава, с цел да обезпечи на чиновниците си по-голяма еластичност и опция за пълностоен баланс сред работа и персонален живот.

“Хибридният модел на работа разрешава на чиновниците ни да реализират по-добър баланс сред персоналните и професионалните си задължения, дава им успокоение, че могат да извърнат внимание на значимите за тях неща, а това се отразява позитивно върху ангажираността и отговорността им към работните задания и компанията като цяло.

Отличието, което получихме при започване на тази година не е инцидентно. В CluneTech работим дълготрайно по спомагателен пакет с придобивки, които обезпечават по-голяма еластичност на работното място. “ – споделя Екатерина Христова, управител „ Човешки запаси “ в CluneTech.

Какви са придобивките, свързани с гъвкавостта на работното място в CluneTech?
• Избор сред офис, хибриден или напълно далечен модел на работа

В днешно време доста от специалностите разрешават да работим напълно онлайн. Освен в случай че работата ви не постанова наличието ви в офиса, имате опция да изберете, дали да работите напълно от офиса, напълно отдалечено или при разбъркан режим на работа – от офиса и от у дома.

• Разнообразни смени

Освен общоприетоо работно време от понеделник до петък, компанията предлага благоприятни условия за вечерни и нощни смени, както и позиции, в които чиновниците могат да работят от сряда до неделя. По този метод умерено бихте могли да съчетаете работата с персоналните си задължения.

• До девет спомагателни дни отпуск

В CluneTech всеки започва с 22 дни заплатен годишен отпуск. С повишаване на стажа им в компанията чиновниците ни могат да получат още до 6 спомагателни дни. В допълнение, още след първата си година във компанията, с помощта на по този начин наречения „ Ден за доброволчество “, сътрудниците ни могат да посветят един собствен работен ден на значима за тях обществена идея. Този ден също е напълно заплатен от работодателя.

• Половин ден за персонални задължения всяко тримесечие

Всяко тримесечие чиновниците ни могат да се възползват от половин ден, заплатен от компанията, в който да извърнат внимание на значимите за тях персонални задължения. Дали ще отидат на ортодонт, на учебния празник на детето си или ще отделят време за себе си, за нас няма значение защо ще употребяват чиновниците ни това време. Искаме да дадем нужната поддръжка и успокоение на всеки един за това, че може да свърши значими за него в персонален проект каузи.

• Лятно работно време

В интервала от юни до септември чиновниците ни могат да избират да провеждат работната си седмица по този начин, че да си освободят още половин ден от работа в допълнение към почивката им всяка седмица. Служителите ни избират най-често да работят до петък на обяд, тъй че да удължат летните си уикенди.

• Ден без срещи

Различните ни отдели могат да изберат ден през седмицата, в който да не организират срещи между тях и с други сътрудници от компанията. По този метод даваме по-голямо успокоение на тези, които ще се възползват от свободния си полуден или ще завършват работа по-рано през летните месеци.

„ Важно е да отбележим, че гъвкавите условия на труд се уговарят сред служителя и директния му началник, тъй че да не страда работният развой. До момента постоянно сме успявали да намерим златната среда, в която и бизнесът, и чиновниците ни да бъдат удовлетворени. “, прибавят от CluneTech.

Как може да станете част от екипа на CluneTech?
Ирландската финансово-технологична компания CluneTech има екип от над хиляда души и е един от огромните работодатели в град Варна. Тази година компанията година отбелязва двайсет и две години от отварянето на първия си офис в града.

В CluneTech могат да получат кариерно развиване хора с готовност за развиване в областта на финансите, технологиите, обслужването на клиенти и продажбите, дизайна и цифровия маркетинг. Възможност за развиване имат, както квалифицирани претенденти, по този начин и хора без опит, защото компанията предлага цялостно образование за новопостъпилите си чиновници. Едно от главните условия към всички претенденти е владеенето на британски език, а повече за отворените позиции на компанията може да откриете в нейната кариерна страница
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР