Гъвкавост, иновации и персонализация: това са основните фактори, които ръководят

...
Гъвкавост, иновации и персонализация: това са основните фактори, които ръководят
Коментари Харесай

Гаранционна програма Extra10: Maserati стартира новата 10-годишна гаранционна програма

Гъвкавост, нововъведения и персонализация: това са главните фактори, които управляват Лабораторията Maserati Personal Service при създаването на нови услуги, предопределени за нейните клиенти.

Maserati вкарва новата гаранционна стратегия Extra10, с цел да удължи покритието на съставените елементи на задвижването - мотор, скоростна кутия, трансмисия - до навършване на 10 години на автомобила. Предлагана в допълнение към съществуващата стратегия за удължение на гаранцията до четири или пет години (известна като "Удължена гаранция "), услугата е налична в цялостен свят*, за всички клиенти, които имат който и да е модел на Maserati**.

Тази нова услуга дава опция на Maserati да даде на всички свои клиенти новаторско предложение, което прибавя стойност във връзка с несравнимата еластичност в автомобилния свят. Важна нова характерност за марката, ориентирана към консолидиране на цената на нейните коли във времето, гарантираща цялостно успокоение посредством съчетаване на върхови характерности и наслаждение от шофирането, особено за всеки автомобил с Тризъбец.

Посетете всеки дилър на Maserati, с цел да ревизирате дали вашият автомобил може да бъде включен в програмата и да получите цялата информация, нужна за активиране на услугата. Официалният представител ще ви опише повече и за всички спомагателни услуги, които могат да бъдат включени в гаранционната стратегия Extra10, както и за услугата за взимане и връщане до дома ви, заместващ автомобил и други

Maserati съчетава традиция и нововъведения в гама с безкомпромисни характерности. Благодарение на лабораторията за персонално обслужване на Maserati - отдел, отдаден на основаването на услуги и предложения, фокусирани върху условията на клиентите, удоволствието от шофирането на Maserati става още по-вълнуващо, подкрепено от необятна гама стилове, които дават отговор на всички потребности на клиента. Целта е да се ангажираме с обезпечаването на неповторимо, новаторско потребителско преживяване, което гледа напред към бъдещето.

* Предлага се за Съединени американски щати, Канада и Латинска Америка от 1 октомври 2022 година
** В рамките на девет години и шест месеца от датата на регистрация, без ограничаване в изминатия пробег.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР