Гатьо набързо се превърна в един от най-коментираните участници в

...
Гатьо набързо се превърна в един от най-коментираните участници в
Коментари Харесай

Гатьо проплака от тежък проблем в Игри на волята

Гатьо небрежно се трансформира в един от най-коментираните участници в сегашния сезон на " Игри на волята ". Мачото, който все показва правила и мускули, този път се оказа в много неприятна обстановка - издут и в плачевен тип.

След като провокира вълна от насмешки с молбата си да му бъде дадена избавителна жилетка, с цел да плува до понтона в една от предходните игри на Арената, при все, че дамите се оправиха много по-добре от него, ето, че нова злочестина сполетя мачото, откакто му се наложи да отиде при Амазонките на Дивата река.



Явно суровите условия не понесоха на Гатьо и той се оказа алергичен. Лицето му се поду за смут на останалите участници и се наложи даже намесата на лекарски екип. Според командоса казуса се отключил, до момента в който събира дърва в гората и без да желае се е докоснал до гъбите.

В последна сметка на Гатьо му бяха дадени медикаменти, с които да тушира алергията си и да може да продължи играта.  " Ще се оправя ", въпреки всичко съобщи боецът със противоречиви качества в морската вода.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР