Гърция удължава до 15 август изискването към българските туристи да

...
Гърция удължава до 15 август изискването към българските туристи да
Коментари Харесай

Удължава се изискването за отрицателен PCR тест за българските туристи в Гърция

Гърция удължава до 15 август условието към българските туристи да дават негативен PCR тест, с цел да бъдат позволени в страната, оповестиха то българското външно министерство в понеделник.

Пробата би трябвало да е направена до 72 часа преди пътуването им. Същото изискване важи и за идващите от Румъния и Обединените арабски емирства в Гърция.

Сезонните служащи, които изоставен Гърция до 18 август, няма да бъдат допускани назад на гръцка територия до анулация на актуалното решение.

Носенето на маски в затворени пространства в Гърция, в това число и на местата за поклонение, става наложително. Изключения ще се вършат единствено в заведенията за хранене. Условието няма да важи за деца под 3-годишна възраст, както и при хора с респираторни болести.

Между 3 и 9 август няма да се позволяват правостоящи клиенти в гръцките питейни заведения, заведения за хранене и развлекателни центрове. Считано от през днешния ден до 15 август на събития като сватби, кръщенета и погребения ще могат да се събират не повече от 100 души.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР