Гърция ще удължи с една седмица ограниченията за ресторантите и

...
Гърция ще удължи с една седмица ограниченията за ресторантите и
Коментари Харесай

По-строги мерки в редица европейски държави заради Омикрон

Гърция ще удължи с една седмица рестриктивните мерки за заведенията за хранене и питейните заведения, с цел да помогне за преодоляването на разпространяването на разновидността „ Омикрон “.

Страната регистрира връх в постъпилите в болница пациенти.

Мерките включват затваряне на всички увеселителни заведения в среднощ, възбрана за правостоящи клиенти и оптимален брой от шестима души на една маса.

Половината от държавните чиновници би трябвало да работят от у дома. Задължително е носенето на маски с висока степен на отбрана или по две маски в супермаркетите и публичния превоз.
Френският Сенат утвърди по-строги ограничавания за неимунизираните за да възпре петата вълна на COVID-19. Съгласно новите ограничения скоро неимунизираните няма да могат да посещават заведения за хранене и културни центрове, нито да пътуват с влакове и самолети на далечни дистанции.
На този декор учители заплашват с митинг поради въведените нови противоепидемични правила в учебните заведения. В понеделник управляващите взеха решение, че учениците ще се изследват сами за ковид, вместо да си вършат PCR проби. Причината - растящия брой случаи прави здравните протоколи в образователните заведения прекомерно тромави.

Новата политика обаче поражда съмнение в държавното управление, настояват синдикатите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР