Гърция ще допуска всички международни полети в летищата си от

...
Гърция ще допуска всички международни полети в летищата си от
Коментари Харесай

Гърция отваря за всички международни полети от 1 юли

Гърция ще позволява всички интернационалните полети в летищата си от 1-ви юли. Ще се ползва тестване на пасажерите, според от страната, от която идват. Ще се изискват и заявления с данни за мястото на престояване преди политане за Гърция.

Въвежда се наложително попълване на формуляр 48 часа преди политане на самолета към Гърция. Всеки идващ на гръцко летище ще осведоми за страната, от която идва, мястото, където е обитавал последните 15 дни и адрес в Гърция. При позитивен тест туристите се слагат под карантина за 14 дни в обособени хотели, особено готови за тези случаи.

На всички летища на островите има екипи от военни медици, които ще вземат проби от пасажерите. Само на летището Ханя на остров Крит всекидневно ще се тестват 300 идващи туристи.

До островите има също и кораби с медицински екипи, подготвени да реагират неотложно.

Властите приканват всички да съблюдават прецизно въведените ограничения. Под надзор за съблюдаване на предписанията са всички хотели и заведения.

Хотелиерите от гръцките острови оповестяват през днешния ден, че имат позитивни индикации и резервации за месеците юли, август и септември.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР