Гърция прие допълнителни ограничителни мерки, насочени срещу разпространението на .

...
Гърция прие допълнителни ограничителни мерки, насочени срещу разпространението на .
Коментари Харесай

Нови мерки срещу коронавируса в Гърция

Гърция одобри спомагателни ограничаващи ограничения, ориентирани против разпространяването на. Новината заяви заместник-министърът по гражданска защита Никос Хардаляс, представен от Дарик.
Сред новите ограничавания са понижено работно време на заведенията за публично хранене, кафенетата и нощните клубове в по-голямата част на Гърция, в това число столицата Атина. Позволено е на публични мероприятия да се събират до 50 индивида в областите с огромен брой позитивни случаи на ковид. В област Атика, както и на близките острови, заведенията би трябвало да бъдат затворени от среднощ до 7:00 часа сутринта. На една маса се позволява да седнат най-вече четири индивида, а също така е неразрешено събирането на повече от девет души.
 Гърция с нови ограничения против ковид Гърция с нови ограничения против ковид
Гърция одобри спомагателни ограничаващи ограничения, ориентирани против разпространяването на ковид, заяви заместник-министърът по гражданс...
В областите Източна Македония, Тракия и Атика, в градовете Солун, Лариса, Волос, Катерини и на островите Корфу, Крит, Миконос, Парос, Санторини, Родос, Антипарос, Закинтос и Кос е позволено да наличието на до 50 индивида на публични прояви. Задължително е носенето на маска освен в затворени помещение и навън, в случай че не може да се съблюдава отдалеченост, само че и в пространства с доста хора, каквито са казармите и бежанските лагери. Препоръчително е лицата, които се връщат от отпуск от места с огромен брой инфектирани, да носят маска в продължение на една седмица. Във връзка с утрешния църковен празник Голяма Богородица управляващите приканиха към църквите да съблюдават откритите ограничения.
Новите ограничения ще бъдат в действие до 24 август, а повода е, че последните епидемиологични данни демонстрират разпространяване на вируса в избрани туристически дестинации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР