Гърция поиска да им предадем Иван Стоянов от Камено, тъй

...
Гърция поиска да им предадем Иван Стоянов от Камено, тъй
Коментари Харесай

Иван Стоянов от "Фабриката за бебета" в Камено опита да се измъкне от 3-годишна присъда в Гърция

Гърция изиска да им предадем Иван Стоянов от Камено, защото там той е наказан на три години затвор поради продажба на малко дете - кърмаче. Схемата работи от години в Камено, където има цели " заводи за бебета ". Жени раждат на конвейер, а по-късно продават бебета на гръцки фамилии.

Законодателството в южната ни съседка бе променено в тази тенденция и в този момент търговците се преследват и съдят до дупка. Такъв е и казусът с Иван Стоянов, написа " Флагман ".

Искането бе разгледането на съвещание на Окръжния съд в Бургас през днешния ден. Иван, който е под гаранция, дойде дружно с дамата, с която живее и стартира с процесуалните врътки, с цел да забави делото.

„ Моля за спомагателна информация за европейската заповед за арест във връзка с водения развой там, защото моят клиент не е бил известен, че е се води подобен в Гърция “, сподели в правосъдната зала бранителят на Иван адв. Тодоров.

По думите му, в случай че е било водено дело пред гръцките управляващи, не е ясно дали Стоянов въобще е имал бранител, който да го съставлява или дали му е бил назначен длъжностен подобен.

„ Ако е имало дело и то е гледано задочно, бих желал да бъде гледано още веднъж изначало и моят клиент да има бранител, който да взе участие в процеса. Нито едно от тези условия не е на разположение. Нямаме доказателства за такива събития “, безапелационен е адв. Тодоров.

Бургаският областен съд уточни, че тези въпроси за изпратени към гръцките управляващи на 10.07 т.г., само че отговор по тях към момента няма.

Бургаските магистратите насрочиха делото за друга дата, а точно 19.07 от 11 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР