Гърция отчетоха равенството на Олимпиакос с Лудогорец в първия мач

...
Гърция отчетоха равенството на Олимпиакос с Лудогорец в първия мач
Коментари Харесай

В Гърция: Българите си скубеха косите в края

Гърция регистрираха равенството на Олимпиакос с Лудогорец в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига като положително. Известният уебсайт gazzett.gr, представено от " Мач Телеграф ", написа, че разградчани могат да съжаляват, че не са се класирали за плейофите още след първата среща.

" Както и да е, да стартираме с главните неща: резултатът, равенството 1:1 с Лудогорец, беше положително за Олимпиакос, въз основа на показаното от двата тима и броя на ясните благоприятни условия, които те имаха. Българите си скубеха косата в края на мача, в съблекалнята, просто тъй като знаеха, че можеха да се класират още след първия мач. Кулминацията пропуските бе този в 91-ата минута на Десподов. Има опрощение за Олимпиакос, ние го знаем, само че то не може да покрие всичко: да, прекалено много играчи са имали и към момента имат здравословни проблеми и травми, вследствие на което те не са добре или даже не играят. Видяхме Ел Араби и Мвила, които се включиха през второто полувреме, по какъв начин играха под своето равнище.
 Лудогорец ще продава билети за мача с Олимпиакос и във Варна
Лудогорец ще продава билети за мача с Олимпиакос и във Варна

В събота (7 август) десеткратният първенец отваря каса в Delta Planet Mall

Липсваше доста Бухалакис, а и Фортунис. Реално всичко в офанзива трябваше да прави 37-годишния Валбуена. Олимпиакос не играе добре досега. Взе два триумфа с по 1:0 над тим от по-ниска класа кат Нефтчи, а в този момент мъчително 1:1 с Лудогорец. Нещо би трябвало да се промени... ", написа гръцкият публицист Костас Николакопулос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР