Гърция облекчава още от мерките в страната. Отвориха голяма част

...
Гърция облекчава още от мерките в страната. Отвориха голяма част
Коментари Харесай

Гърция облекчава още противоепидемичните мерки

Гърция облекчава още от ограниченията в страната. Отвориха огромна част от магазините на дребно. Градският превоз се движи на по-малки шпации, с цел да обслужва безвредно пасажерите.

Позволено е към този момент да се пътува и към гръцките острови, само че единствено за работещи там. Още седмица е в действие възбраната за пътешестване отвън региона.

Учениците от последния клас на гимназията започнаха през днешния ден занятия при понижени на половина паралелки и строги здравни наставления.

Отвориха множеството магазини на дребно без моловете. В доста от тях е наложително носенето на защитни маски, както от личния състав, по този начин и от клиентите. В взаимозависимост от квадратурата на комерсиалните обекти се дефинира и допустимия брой клиенти.

Освобождава се от елементи пътуването към гръцките острови. От през днешния ден се позволява пътешестване и на сезонните служащи, само че единствено с контракт от работодателя.

Отвориха порти и държавните офиси по обслужване на жителите.

Частните компании, както и магазините стартират работа от 10 часа заран, с цел да не се доближи до претоварване на градския превоз. Изключение има единствено за питателните магазини.

За в този момент заведения за хранене и кафенета остават затворени до 1 юни, като се водят договаряния с държавното управление за възможен старт седмица по-рано.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР