Гърция и Турция са се споразумели да подновят преговорите в

...
Гърция и Турция са се споразумели да подновят преговорите в
Коментари Харесай

Гърция и Турция възстановяват преговорите в Истанбул

Гърция и Турция са се споразумели да възобновят договарянията в. Това заяви гръцкото външно министерство, представено от електронното издание на вестник " Катимерини ".
В малко изказване през днешния ден министерството на външните работи на Гърция оповестява, че двете страни ще стартират 61-ви кръг проучвателни контакти в Истанбул. Точна дата за договарянията не се оповестява, само че се показва, че те ще се състоят скоро.
 Екологичен потенциал: Турция да спре противозаконните действия Екологичен потенциал: Турция да спре противозаконните действия
Членовете на Европейския парламент одобриха резолюция на сесията за гласоподаване в Брюксел през днешния ден, която приканва Турция неотложно да прекрат...
Новината идва, откакто турското президентство заяви по-рано през днешния ден, че Турция и Гърция са декларирали подготвеност да възобновят договарянията за споразумяване на разногласията им към суверенните права в Източното Средиземноморие и Егейско море, написа.
Междувременно Турция е издала нов навигационен телекс за морска сигурност /Навтекс/, с който резервира регион в морето край гръцкия остров Лимнос, базирайки се на нарушение на демилитаризирания статут на острова, избран от Лозанския кротичък контракт през 1923 година, оповестява гръцкият в. " Катимерини ". Навтексът е публикуван от станцията в Измир на турската работа за навигация, хидрография и океанография. Той ще остане годен до 24 септември. Същото предизвестие Турция издаде преди няколко дни и за гръцкия остров Хиос, припомня " Катимерини ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР