Гърците, задържани за разпространяване на телевизионни канали нелегално, са имали

...
Гърците, задържани за разпространяване на телевизионни канали нелегално, са имали
Коментари Харесай

Гърците с нелегалната телевизия, въртяна от Петрич, изкарвали по 1,1 млн. евро на месец

Гърците, арестувани за разпространение на телевизионни канали незаконно, са имали към 500 000 клиента и са изкарвали по 1,1 млн. евро облага на месец, научи " 24 часа " от източници в Министерство на вътрешните работи. Те са разпространявали над 1200 стратегии най-много в Гърция и Кипър. Сървърите им са били ситуирани в Петрич.

На 9 януари следователи от спецпрокуратурата направиха претърсвания в София и Петрич и иззеха близо 140 сървъра, употребявани за противозаконната активност. Осемдесет от сървърите са открити в столицата в две особено оборудвани пространства, наети от гръцки жител, пребиваващ в България. Установено е, че машините са и негова благосъстоятелност. Останалите са открити на 4 адреса в Петрич, където също са били конфигурирани в наети от гръцки жители пространства.

По време на профилираната интервенция в Петрич е арестуван за 24 часа един от притежателите на сървърите (на голямата част от тях) и доведен в София за разпит. Разпитани са още 13 лица, осъществени са и голям брой разпознавания. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР