Гърците масово резервират заведения от утре, защото отпада забраната за

...
Гърците масово резервират заведения от утре, защото отпада забраната за
Коментари Харесай

Гърците масово резервират заведения от утре

Гърците всеобщо резервират заведения от на следващия ден, тъй като отпада възбраната за музика в заведенията за хранене и нощните клубове.

Всички останали настоящи ограничения остават, като не се трансформират условията за влизане в страната от чужбина, предава

Валят резервации в заведенията от на следващия ден, когато отпада възбраната за музика и ограничение на работното време. Поради ограниченията оборотът е понижен с 80%, оповестяват притежателите на заведения за хранене, а нощните заведения не работят от новогодишните празници.

Здравният протокол изисква клиентите да показват документ за имунизиране или негативен тест и да се съблюдава безвредна отдалеченост. Дори за децата при посещаване на ресторант се изисква негативен антигенен тест.

Всички останали ограничаващи ограничения остават като полицията глобява за нарушавания, предизвестяват управляващите.

Неносенето на маска е най-често нарушаване, като стотици жители са глобявани всеки ден по 300 евро.

Търговците на нехранителни артикули обаче чакат внезапно да спаднат клиентите в магазините, тъй като от 7 февруари се анулират над 900 000 документи за имунизирани, заради приключване на периода от седем месеца след втората доза.

"Това са един милион по-малко клиенти в магазините и то в интервал на понижения ", оповестяват притежателите на магазини, които чакат нов спад на оборота.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР