Гърмен. Визия за България“ дава рестарт на икономиката и модела

...
Гърмен. Визия за България“ дава рестарт на икономиката и модела
Коментари Харесай

Йордан Младенов, БСП: „Визия за България“ дава рестарт на икономиката и модела на управление на страната

Гърмен. „ Визия за България “ дава рестарт на стопанската система и модела на ръководство на страната като цяло. За всички ни е ясно, че в последните години, в страната не се случва нищо положително. Изправени сме пред демографска злополука, приходите на хората са ниски, а покачванията на заплати и пенсии се случват откакто цените към този момент са повишени. Затова с предложенията във Визията ние поставихме началото на смяната “. Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Йордан Младенов в Гърмен, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Той, дружно със своите сътрудници от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ - народните представители Николай Бошкилов, Нона Йотова, Георги Стоилов и Денчо Бояджиев, се срещна с читалищни дейци и поданици на община Гърмен, област Благоевград. Народният представител добави, че на първо място, с цел да се почувства смяната, би трябвало да се стартира с действителното увеличение на приходите на хората. „ В този документ слагаме акцент и върху качественото обучение и налично опазване на здравето, и развиването на стопанската система и земеделието, освен в огромните градове, а в цялата страна. Всички желаеме здравните заведения да не бъдат частни сдружения по тази причина сме предложили съответни ограничения за смяна на този модел “, сподели още Младенов. Той добави, че е значимо и всички възпитаници да получават еднообразно и положително обучение и попита- по какъв начин другояче учебното заведение в Гърмен ще се съпостави с някое от Благоевград. „ Но с цел да задържим хората тук и те да живеят добре, ни би трябвало и работеща стопанска система, тъй като сега най-големите вложители в страната ни са нашите родственици, живеещи и работещи в чужбина “, разяснява Йордан Младенов.
„ Дошли сме да чуем и вашето мнение за Визията. Чакаме вашите оферти, ще се съобразим с тях, тъй като те ще оформят крайния вид на документа “. Това сподели националният представител Николай Бошкилов . Той съобщи, че държавното управление на Борисов си отива и Българска социалистическа партия би трябвало да има подготвеност да показа пред хората своето виждане за това, което би трябвало да се случи в страната при едно бъдещо ръководство. „ Тук сме и с цел да чуем- какво е нужно освен на вас, само че и на обитаемото място, с цел да разберем- дали се намираме на верния път или бъркаме “, сподели още националният представител.
„ Визия за България “ е план, който е продължение на нашата работа като народни представители “. Това сподели националният представител Георги Стоилов . Той добави, че по време на срещите с жителите, още в предизборната акция, преди година и половина, народните представители са почнали да натрупат хрумвания за създаването на подобен документ. „ Хубаво е, че хората сами идваха при нас с предложенията и проблемите си, тъй като по този начин ще успеем да усъвършенстваме плана на Визията. „ Затова сме измежду вас, с цел да чуем проблемите на жителите на Гърмен, да я развием и допълним, с цел да може да проработи “, сподели още Георги Стоилов.
„ Проблемите и недъзите в обществената сфера нямат решение и до този миг, макар всичките опити за промяна през годините. Затова се намираме в обстановка на демографска злополука, за която ние, социалистите, предизвестяваме от години “. Това сподели националният представител Денчо Бояджиев . Той разяснява, че децата напущат дребните градове, дружно със своите родители, а младежите отиват да учат в огромния град или в чужбина и не се връщат. „ Трябва да променим всичко това, да осигурим занаят на хората в родните им места, с цел да живеят и там “, сподели още националният представител. Той добави, че неналичието на задоволително стопанска система, която да дава условия за естествен живот на хората, би трябвало да бъде преодоляна. Бояджиев сподели още, че това ще стане с привличането на бизнеса в дребните обитаеми места, само че откакто първо се ограничи административната тежест за него и се основат положителни условия за бизнесмените на централно равнище. „ Проблемите в дребните обитаеми места са едни и същи и нерешени към този момент с години, по тази причина това няма да е единствената ни среща, тъй като противоположната връзка и решението на проблемите за нас са доста значими “, сподели още Денчо Бояджиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР