Гари Невил смята, че структурата на Манчестър Юнайтед трябва да

...
Гари Невил смята, че структурата на Манчестър Юнайтед трябва да
Коментари Харесай

Няма стратегия при трансферите на Юнайтед, смята Гари Невил

Гари Невил счита, че структурата на Манчестър Юнайтед би трябвало да се промени, с цел да може тимът да се върне към битката за купата във Висшата лига. Бившият капитан на отбора е уверен, че трансферната политика на " Олд Трафорд " би трябвало да се промени, тъй като в противоположен случай нищо положително няма да се случи.

" Преди към четири седмици споделих, че структурата би трябвало да се промени.Сега наподобява, че има единствено един детайл на комплициране по отношение на това, кой в действителност взема решенията за прехвърлянията. Не знам дали Жозе е избрал играчите или многочислените скаути, а може би борда. Не знаеш от кое място идват футболистите и просто Моуриньо ми се коства малко зарязан. Но това не са малко пари, толкоз доста пари са изхарчени за този тим. Реалността е, че прехвърлянията са неприятни за последните четири или пет години. Нямаше поредност и тактика. Минаха няколко мениджъри и бяха взети разнообразни по жанр футболисти, а клубът постоянно би трябвало да подписва с хора, които дават отговор на избран профил. И тогава, в случай че мениджърът напусне, постоянно ще имате играчи, които имат вяра в клубната система. В момента не виждам това, имате сбирка от разнообразни футболисти от разнообразни мениджъри, които имат вяра в разнообразни неща и Жозе се пробва да ги сплоти, само че това е доста мъчно ", съобщи Гари Невил пред " Скай Спортс ".
" I feel good, and I want to keep on going to help the team in any way I can. " - @VLindelof in our latest issue of #InsideUnited. #MUFC
— Manchester United (@ManUtd) October 25, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР