Гари Линекер е най-новата известна футболна фигура, която хвали звездата

...
Гари Линекер е най-новата известна футболна фигура, която хвали звездата
Коментари Харесай

Гари Линекер казва, че е видял достатъчно, след като звездата на Манчестър Юнайтед Коби Майноо дебютира изцяло за Англия

Гари Линекер е най-новата известна футболна фигура, която хвали звездата на Манчестър Юнайтед Коби Майноо след доста впечатляващ цялостен дебют за Англия.

18-годишният футболист влезе от аварийна пейка късно в мача против Бразилия в събота вечерта, само че му беше даден късмет през цялото време против Белгия. Той го пое с две ръце, само че не беше задоволително, с цел да въодушеви Трите лъва за победа. Mainoo се подреди като част от халфовата линия, която съдържаше и капитана за вечерта Деклан Райс, с Джуд Белингам тъкмо пред тях.

Фактът, че Mainoo не изглеждаше по никакъв начин несвоевременно до тези двамата, е доказателство за неговата забележителна дарба. Линекер несъмнено смяташе по този начин, защото някогашният британски национал и сегашен водещ на мача на деня поетичен за Майну в обществените медии.

Линекер написа в обществените медии: „ Страхотен първи старт на Коби Майну за @ Англия. Той освен взе участие в тима за еврото, само че е евентуално и в стартовия състав. Добре изигран млад мъж ", последван о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР