Гари Глитър може да загуби част от многомилионното си богатство

...
Гари Глитър може да загуби част от многомилионното си богатство
Коментари Харесай

Къде е Гари Глитър сега - „мрачни търсения в тъмната мрежа, мършав поглед, флирт с болнична сестра“

Гари Глитър може да загуби част от многомилионното си благосъстояние като жена, която е малтретирал полово, когато тя беше на 12 го съди за обезщетение.

Делото против 79-годишния глем рок артист ще се върне във Върховния съд през днешния ден - само че педофилът не участва на предходното съвещание и не съумя да се ангажира с желае по никакъв метод. Това идва, откакто Комисията за условно освобождение отхвърли молбата на Глитър да бъде освободен от пандиза предишния месец.

Адвокатът Джонатан Меце, представляващ анонимната жертва, известна като MXC, сподели пред съда: „ Клиентът ми повдига тези вреди вследствие на съществени полови похищения, осъществени от ответника по времето, когато ищецът е бил малолетен и подсъдимият беше пълновръстен. Това принуждение беше от най-сериозния тип и от този момент има дълбоки и дълготрайни последствия за моя клиент. "

Глитър, чието същинско име е Пол Гад, беше арестуван решетки за 16 години през 2015 година за полово принуждение над три ученички сред 1975 и 1980 година П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР