Гарет Саутгейт нарича лечението на Хари Магуайър „абсолютна шега“

...
Нещата се влошиха, когато 30-годишният играч си отбеляза автогол в
Коментари Харесай

Нещата се влошиха, когато 30-годишният играч си отбеляза автогол в 67-ата минута.

Грешката беше петно ​​върху какво беше в крайна сметка - но Саутгейт очевидно беше раздразнен от отношението към неговия играч.

Изображение: Англичанинът Хари Магуайър си вкара автогол срещу Шотландия

Говорейки пред Sky Sports News, треньорът на Англия каза: „Сега сме в ситуация, в която заради хората в собствената ни страна опозицията смята, че може да се забавлява с него. За какво става дума?

„Той беше невероятен играч за Англия в един от най-успешните отбори в нас Имах – критично за това, което правим.

„Позволяваме му да бъде отворен към това? Това е шега; абсолютна шега. Това ме побеснява.“

Гарет Саутгейт ще бъде изигран от Джоузеф Файнс в Dear England – нова пиеса за пропуски на дузпи и неговата „тиха реформа“ на красивата игра

Sky Репортерът на спортните новини Роб Дорсет казва, че Магуайър се е „превърнал в карикатура на бедствие в очите на много хора във и около футбола“, което накара мениджъра на Англия да скочи в защитата му.

Изображение: Англия победи Шотландия удобно далеч от дома . Снимка: Джейн Барлоу/PA

„За щастие той има подкрепата на съблекалнята и хората зад него. Мислех, че феновете на Англия на стадиона тази вечер бяха абсолютно брилянтни.

Прочетете още:
Ла Лига спонсорира Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndropwllllantysiliogogogoch FC

„Нямам проблем с феновете на Шотландия – те се забавляват. Но това, което предизвиква това, са хората в собствената ни страна. Други играчи ще си помислят: „Това ли ни очаква?“

„Голяма заслуга за него, че успя да покаже хладнокръвие с топката, да задържи топката и да остави този момент зад себе си.“

Вече бяха отправени критики към Саутгейт, който навлезе в международната пауза, след като избра Магуайър, въпреки че централният защитник не успя да започне мач за Манчестър Юнайтед в лигата досега този сезон.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР