Гарет Саутгейт може да е най-успешният треньор на Англия след

...
Гарет Саутгейт може да е най-успешният треньор на Англия след
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед трябва да помисли два пъти дали да наеме Гарет Саутгейт - те не се нуждаят от майстор на почти пропуски

Гарет Саутгейт може да е най-успешният треньор на Англия след сър Алф Рамзи - само че дали е задоволително безсърдечен, с цел да бъде управител на Манчестър Юнайтед?

Работата в Англия идва със сурово наблюдаване, само че във връзка с световното внимание Юнайтед е международна институция, където натискът е немилостив 24/7 и 52 седмици в годината. Според мен царуването на Саутгейт в Англия като цяло беше позитивно – само че след три огромни шампионата, които той гледаше, това беше и приказка за пропуснати благоприятни условия.

А Манчестър Юнайтед не е на пазара за пропуснати благоприятни условия - те имаха десетилетие от тези, откогато сър Алекс Фъргюсън се пенсионира. Най-напред: Ерик загар Хаг към момента е отпред на Олд Трафорд и в случай че той завоюва Купата на Англия и приключи в челната четворка, ще има сложен диалог по отношение на оставането му.

Каквото и да се случи в бъдеще, почитателите на Юнайтед постоянно ще се любуват на загатна за това завръщане против Ливърпул на четвъртфиналите на ФА Къп. Но Ten Hag знае по какъв начин работи ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР