Гарет Гейтс стана известен в Pop Idol със забележителния си

...
Гарет Гейтс стана известен в Pop Idol със забележителния си
Коментари Харесай

Вътре в любовната връзка на Гарет Гейтс с бременната Кейти Прайс - „разногласия на дивана, нараняване в спалнята, изхвърлен чрез текст“

Гарет Гейтс стана прочут в Pop Idol със забележителния си гений, само че почитателите скоро започнаха да приказват за него като неверен аргументи.

Певецът, единствено на 16 години, се пребори със заекването си, с цел да впечатли на певческото съревнование през 2002 година, губейки с малко от спечелилия Уил Йънг. Но второто място не спря Gareth, защото дебютният му сингъл, Unchained Melody, се изстреля до номер едно и стана двойно платинен.

Следващите му два сингъла незабавно оглавиха класациите и Smash Hits оповестиха 7 октомври, 2002 година, като Международен ден на Гарет Гейтс. Но на фона на неговата известност и популярност, спекулациите се завъртяха към любовния му живот.

Тъй като вторият му албум падна до номер 32 единствено след една седмица, репутацията му пострада грубо, когато стана ясно, че е изгубил девствеността си с бременната Кейти Прайс. Тогава 17-годишен, той е видян да се измъква от хотелската й стая от видеонаблюдение.

Те пазят любовта си в загадка в опит да защитят процъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР