Гарет Бейл си навлече гнева на своите шефове в клубния

...
Гарет Бейл си навлече гнева на своите шефове в клубния
Коментари Харесай

Бейл дразни "Реал" с "Уелс, голф и Мадрид"

Гарет Бейл си навлече гнева на своите шефове в клубния си " Реал " Мадрид, както и на милиони почитатели на " белите " след мача на Уелс и Унгария.

Футболистите от Острова реализираха победа с 2:0, която ги класира за значимите мачове на европейското състезание през 2020 година Логично след последния съдийски сигнал празненствата на Бейл и компания бяха шумни. Привържениците обаче видяха едно знаме, което капитанът на Уелс и футболист на " Кралския клуб " развя.

Снимка: Reuters

" Уелс. Голф, Мадрид. В този ред " - това беше написано на флага, който висеше на трибуните. Самият Бейл се забавляваше, до момента в който позираше зад него.

Real Madrid told to cancel Gareth Bale’s contract after Wales star mocks Spanish giants. Bale is rumored that its likely to Manchester United this January. [Express] pic.twitter.com/BaKQrciQg0
— ًMax. (@iMaxUnited) November 20, 2019

В последно време футболистът постоянно е упрекван, че играе за националния си отбор, а в клубния си е непрекъснато контузен. От началото на сезона той е изиграл едвам 7 мача за " Реал " и е пропуснал 9. На фона на това Бейл е взел участие във всяка една среща на националния отбор на Уелс за 2019 година

Той понася и големи рецензии поради любовта си към голфа. Няколко пъти нападателят театралничи от игрището със стика си, до момента в който всички мислеха, че се възвръща от контузия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР