Гардовете от каменния бряг на парк „Росенец“ незабавно да подадат

...
Гардовете от каменния бряг на парк „Росенец“ незабавно да подадат
Коментари Харесай

От ГЕРБ настояват началникът на НСО да бъде уволнен

Гардовете от каменния бряг на парк „ Росенец “ неотложно да подадат оставки, а началникът на НСО да бъде уволнен. Това упорстват от парламентарната група на ГЕРБ, сподели в изказване пред медиите националният представител Тома Биков.
Бойко Борисов: Сблъсъкът на плажа „ Росенец “ е добре бродиран сюжет Президентът еднолично дава отговор за НСО, за какво Христо Иванов ще ме държи мен виновен, попита министър председателят
Позицията е ориентирана към случая отпреди два дни, когато съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов и негови съпартийци направиха опит да дебаркират на брега на така наречен „ летен сарай “ и бяха изгонени от защитата на обекта.

„ Няма смисъл от инспекция, тъй като всичко е снимано и не виждам смисъл да се ревизира тази обстановка. Надявам се господин Иванов, когато види президента идващия път, да го пита за какво тези две неща не са направени. Ако той счита като нас, има нашата цялостна поддръжка. Надявам се това да се случи скоро (да го пита – бел. ред.) “, добави Биков.
Президентът: Охранителите от „ Росенец “ са от НСО Румен Радев изиска още веднъж да се реши дали Ахмед Доган и Делян Пеевски се нуждаят от държавна защита
В последните дни и президентът, и министър председателят се изрекоха по тематиката. Позицията на Румен Радев беше, че изпълнителната власт дефинира кой да бъде охраняван от НСО и кой – не. Днес министър-председателят пък съобщи, че президентът еднолично управлява Националната работа за защита.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР