Гардове от столична фирма блокираха достъпа до завода за асансьори

...
Гардове от столична фирма блокираха достъпа до завода за асансьори
Коментари Харесай

Бившият свекър на Радост Драганова го закъса

Гардове от столична компания блокираха достъпа до завода за асансьори в Дупница и стотината служащи в предприятието към този момент седмица не работят и не знаят какво се случва.

„ Подобен случай имаше и през месец юни. Тогава заводът беше затворен за 4 дни, само че си получихме цялостните заплати. Сега сме обезпокоени дали въобще ще се върнем на работните си места”, съобщи пред “Струма” служащ, на който му остават пет години до пенсиониране.



„ От една седмица заводът не работи. Дойдоха охранители от София и затвориха портала, откакто си тръгнахме от работа. Казаха ни, че известно време заводът няма да работи. Днес ще потърсим Илия Златанов. Той е притежателят на компанията, най-малко ние по този начин знаем. Искаме да разберем какво става. Почти всички сме с заеми и се опасяваме по какъв начин ще ги връщаме. Някои от сътрудниците са пред пенсия, цялостен живот са работили това. Те къде ще вървят?!”, добави той.

Собственикът на компанията Илия Златанов е някогашен свекър на тв водещата Радост Драганова, която беше омъжена за сина му Явор Златанов. Бащата на Радост Драганова пък е роден в Дупница. Тя е кръстена на баба си Радка, някогашна учителка, към този момент покойница.

По времето на соца асансьорният цех даваше самун на над 500 души. След приватизацията останаха към 100-тина.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР