Гърдите на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това

...
Гърдите на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това
Коментари Харесай

Мика показа увиснал бюст - slava.bg

Гърдите на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това се набива на очи от разголените фотоси, с които щерката на футболното великолепие Христо Стоичков залива интернет напоследък. Хубавата Мика го играе млада разкрепостена майка с много еротични фрагменти в обществените мрежи, само че мъжката част никак не е очарована от спихнатия ѝ бюст. За похлупак пък именитият ѝ татко Ицо Стоичков взел да я хока, че прекалява с разголените си изяви и става за срам в хорските очи.

Преди да стане майка Мика Стоичкова пъчеше не изключително огромни, само че за сметка на това стегнати и напращели гърди, с които хващаше мъжкото око. След раждането на първородната ѝ щерка Миа обаче законите на анатомията очевидно са тръгнали внезапно против нея.

Близки до именитата фамилия настояват, че младата майка кърмила дъщеря си съвсем до втората ѝ годишнина. Именно това се оказало съдбовно за провисналия сега бюст на Мика. Самата тя също не била на кеф от деформацията, само че се утешавала, че това е естествена смяна при майчинството и е само в името на детето.

Твърди се, че Мика от дълго време желае да ремонтира бюста със силикон, само че по този начин и не може да се реши на тази стъпка. Работата е там, че Стоичковата дъщеря се страхувала от самата интервенция и няма храброст да легне под ножа, писа Уикенд.

Иначе Мика е склонна на козметични корекции по себе си. Преди време тя си напомпа изтънелите си устни с хиалурон и към този момент с ненаситност раздава модифицирани усмивки и целувки в мрежата. Това обаче е надалеч по-лека процедура спрямо имплантирането на силиконови гърди, за което на Мика към момента не ѝ стиска.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР