Гардът Реджър Дауъл повече няма да бъде част от отбора

...
Гардът Реджър Дауъл повече няма да бъде част от отбора
Коментари Харесай

Берое и Дауъл се разделят по взаимно съгласие

Гардът Реджър Дауъл повече няма да бъде част от тима на БК Берое. До този процес се стига след реализирано единодушие от двете страни. Американецът пристигна през летния интервал в старозагорския отбор и до миг записа 12 дуела на своята сметка, в който осъществя общо 183 точки, приблизително по 15,3 на дуел. Общо 326 игрови минути записа Дауъл за този интервал, като в статистиката личат още 27 битки и 48 асистнции.

Това е най-силният сезон досега в кариерата на 29 годишния американец, роден в Дънканвил, Тексас. В кариерата си с изключение на екипа на Берое Реджър Дауъл е играл още за тимовете на Цмоки Минск, Пенярол Мар дел Плата, Ариес Трикала, Капфенберг Булс, БК Приевидза, Докса Левкада, Халман Виена, Динамо Тбилиси.

По мотив престоя си в България пред клубния уебсайт на Берое гардът съобщи: “Доволен съм от прекараното време в Берое. Имах опция да вземам участие в 12 дуела през сезона. Имахме победи, допуснахме и някои загуби. Надявам се, че за в бъдеще Берое ще бъде още по-успешен. Разделяме се по взаимно съгласиe”.

Снимка: beroebasket.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР