Гардът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Коди

...
Гардът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Коди
Коментари Харесай

Коди Милър-Макинтайър: Везенков е страхотен лидер

Гардът на мъжкия народен тим на България по баскетбол Коди Милър-Макинтайър показа мнението си след триумфа над Португалия с 90:82, който обаче не стигна на “лъвовете ” да изпреварят иберийците и да си завоюват квота за същинските квалификации за ЕвроБаскет 2025.
 Магическото завръщане на Везенков не избави Магическото завръщане на Везенков не избави " лъвовете " в мач със противоречив край
“Справихме се добре през по-голямата част от мача. На всички ни беше ясно, че трябваше да спечелим мача с повече от 10 точки, само че все пак, че не успяхме да покрием границата, играхме добре и в този момент би трябвало да се подготвим за лятото.

Чувството да играя дружно с Везенков е ужасно. Той е необикновен екипен състезател, придава сила на тима и е страховит водач. Беше в действителност ужасно.

Баскетболът е игра на серии - ние имахме такава и бяхме напред в резултата с добра преднина, само че направихме няколко неточности и взехме неприятни стрелби, вследствие на които те означиха своите отворени изстрели и заради това загубихме шансове да продължим напред ”, съобщи Милър-Макинтайър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР