Гардът на Голдън Стейт Патрик Маккоу падна лошо на ръката

...
Гардът на Голдън Стейт Патрик Маккоу падна лошо на ръката
Коментари Харесай

Бостън спечели дербито срещу Торонто

Гардът на Голдън Стейт Патрик Маккоу падна неприятно на ръката си, подпрян от тялото на Винс Картър по време на мача със Сакраменто, след което беше откаран в болница с кола за спешна помощ и на носилка. 41.8 секунди след началото на третата част на мача Маккоу потегли да бележи панер от началната линия с паралелен пробив и вкара, само че при рухването Картър подложи тялото си. Играчът на Уориърс загуби равновесие и падна с тил, като подложи ръката си, която обаче се обърна в лакътя. След това играчът беше превозен в ЮС Дейвис Медикал Сентър, с цел да му бъдат направени по-нататъшни проучвания. Зловещото беше 10-минутната мъка на младежа, а публиката просто беше затихнала. Картър опита от самото начало да покаже, че е работил несъзнателно и по-скоро случаят е случайност, като не спря да стои до момчето от противниковия тим. Кевин Дюрант вкара 27 точки и взе 10 битки за спечелилите, като напарви и пет асистенции при първия си цялостен мач, откакто имаше контузия в ребрата. Дюрант се върна в мача с Милуоки в четвъртък, само че не го изкара целия. След днешната победа със 112:96 Голдън Стейт за момента е на 2-о място в Западната конференция с 55 победи, само че отборът е първенец на Тихоокеанската дивизия.

Бостън завоюва дербито с Торонто в Атлантическата дивизия като посетител, като победи със 110:99. Маркъс Морис вкара 25 точки и взе 9 битки за Селтикс. Джейсън Татъм добави 24 точки за спечелилите, които към момента имат късмет да оглавят Конференцията, защото изостават на два триумфа от днешните си противници. И двата тима имат по 6 мача до края на постоянния сезон, като в сряда се срещат един против различен за финален път в Торонто. ДеМар Де Роузън вкара 32 точки за Торонто, а също по този начин завоюва 7 рибаунда и също толкоз асистенции потеглиха от него. Серж Ибака завърши мача с 15 точки и 10 битки за Раптърс.

Лидерът в Югоизточната дивизия Вашингтон отнесе Шарлът със 107:93 като хазаин, а Джон Уол вкара 15 точки и подаде 14 асистенции в първата си среща от два месеца насам. Ото Портър пък наниза 26 точки и също по този начин взе 11 топки под кошовете, с цел да помогне на отбора си да вземе четвърта квота за плейофите в последните пет сезона. Брадли Бийл означи 22 точки за Уизардс, както и 6 от осем опита от тройката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР