Гардът на Бостън Селтикс Маркъс Смарт е сред заразените с

...
Гардът на Бостън Селтикс Маркъс Смарт е сред заразените с
Коментари Харесай

Брад Стивънс: Маркъс Смарт се чувства добре

Гардът на Бостън Селтикс Маркъс Смарт е измежду инфектираните с ковид в Националната баскетболна асоциация. Въпреки това 26-годишният баскетболист не изпитва признаци и се усеща ужасно, споделя старши треньорът на " келтите " Брад Стивънс.

" Радвам се, че откогато даде позитивната проба, той продължи да не изпитва признаци и се усеща ужасно. Гордея се с това, че някак си пое самодейността да показа на хората, че е инфектиран, както и че се усеща добре. Той влезе онлайн и просто продължи да моли хората да взимат ограничения със обществено разграничаване и самоизолация ", сподели Стивънс.

New ESPN story: Celtics coach Brad Stevens says Marcus Smart is in good spirits and feeling good in the wake of his positive coronavirus test. https://t.co/zAUWVtDN60
— Tim Bontemps (@TimBontemps) March 27, 2020

Наставникът на Селтикс разяснява и настъпването на болестта в НБА, като това стартира с позитивната проба на центъра на Юта Руди Гобер.

" Миля, че по един неповторим метод това беше насочна точка за цялата страна да признае заплахата. Познавам доста хора, които са изпитали признаци на ковид и са се заразили. Така че мисля, че болестта ни удари доста преди този момент. Но въпреки всичко онази вечер, когато Гобер се болести, ще бъде нещо, което всички ще помним, най-много дните по-късно, когато влязохме в този нов свят ", добави Стивънс. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР