Гардът Дий Бост ще играе в двата мача с Чехия

...
Гардът Дий Бост ще играе в двата мача с Чехия
Коментари Харесай

България с Дий Бост срещу Чехия, но без Везенков


Гардът Дий Бост ще играе в двата мача с Чехия от квалификациите за международното състезание по баскетбол, които ще се проведат в края на месеца, само че Александър Везенков най-вероятно ще пропусне срещите. Все отново има дребен късмет той да взе участие във втория дуел в Чехия, разгласи националният селекционер Росен Барчовски на конференция.

Барчовски ще разполага със състав от 15 играчи за семейството ни в Ботевград на 24 февруари и гостуването в Пардубице три дни по-късно.

" Когато сме играли добре и сме проявявали темперамент, сме успявали, не са водещи сметките. Смятам, че тимът на Чехия е победим, несъмнено, те са любимци, постоянно вземат участие на олимпийски игри, по-напред са в класацията от нас, само че и те си имат своите проблеми. Това, че чехите са с две загуби за мен не е плюс, тъй като те са тим, който е привикнал да взе участие на всички конгреси, да не ги пропуща и ще създадат всичко допустимо да съберат максимума. При всички положения при тях ще е по-голямо напрежението. На нашите момчета не е поставяна цел за наложително класиране ", сподели селекционерът на " лъвовете ".

Снимка: Lap.bg


" Има една неприятна и една добра вест - неприятната вест е отсъствието на Йордан Минчев. Той има дълготрайна травма, игра със съществени болки в Унгария дълго време и най-после се наложи да направи интервенция, ще отсъства три месеца. Много значим състезател за нас. Добрата вест е, че ще играе Дий Бост. Възможно е в един от двата мача да играе и Кравиш, той към този момент има българско поданство ", добави той.

По отношение на Александър Везенков Барчовски сподели: " Направихме предложение към Везенков и клуба му той да взе участие във втория мач. Чакаме. Лично аз съм песимистичен, той има и травма. Ако играе в Чехия, то ще е след единствено една подготовка, само че ще създадем всичко допустимо ".

Съставът на България за мачовете с Чехия: Андрей Иванов, Емил Стоилов, Дейвид Кравиш, Александър Янев, Димитър Димитров, Алекс Симеонов, Мирослав Васов, Константин Костадинов, Чавдар Костов, Павлин Иванов, Венцислав Петков, Васил Бачев, Станимир Маринов, Дий Бост, Деян Карамфилов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР