Гарбине Мугуруса и Петра Квитова се класираха за втория кръг

...
Гарбине Мугуруса и Петра Квитова се класираха за втория кръг
Коментари Харесай

Мугуруса и Квитова стигнаха втори кръг в Бирмингам

Гарбине Мугуруса и Петра Квитова се класираха за втория кръг на шампионата по тенис на трева в Бирмингам с удобни победи. В първия кръг на Нейчър Вали Класик испанката Мугуруса, която ще пази купата си на Уимбълдън по-късно това лято, отнесе единствено за 59 минути рускинята Анастасия Павлюченкова с 6:1, 6:2. Във втория кръг тя ще се изправи против чехкинята Барбора Стрицова.
This was cute#oops #muguruza pic.twitter.com/c66C4DuWVT
— Mike (@mrenzaero) June 19, 2018
Квитова, която предходната година победи тук в Бирмингам, изглеждаше като напълно покрай най-хубавата си форма, откакто осъществя 26 уинъра, включително пет аса, с цел да в профил Йохана Конта с 6:3, 6:4. Квитова към този момент има три победи в четири срещи над Конта.
Defending champ @Petra_Kvitova kicks off her #NatureValleyOpen campaign with a 6-3, 6-4 win over No.1 @JohannaKonta! pic.twitter.com/bU8NHX1Rnz
— WTA (@WTA) June 19, 2018
" Не сме се заблуждавали и знаехме, че би трябвало да чакаме сложни мачове още от първия кръг. Но въпреки това това е добре, тъй като всеки демонстрира най-хубавото, на което е кадърен през цялото време, съобщи 28-годишната чехкиня. Двукратната шампионка на Уимбълдън Квитова ще получи по схемата 14-ата в ранглистата австралийка Дария Гаврилова във втория кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР