Гарантиране на българския национален интерес и интереса на българските граждани

...
Гарантиране на българския национален интерес и интереса на българските граждани
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ алармира за решения в Европа, които обтягат взаимоотношенията ни и със съседна Сърбия

Гарантиране на българския народен интерес и интереса на българските жители е базовата цел на „ ЛЕВИЦАТА! “ за активността й в Европейския парламент.

Това съобщи пред медиите в Плевен ръководителят на АБВ Румен Петков, като изясни, че във фокуса на групировката стои енергийната сигурност и преосмисляне на Зелената договорка, както и гарантиране правата на страните членки предвид на похищения, като унищожаване правото на несъгласие от обособена страна членка по решения, които опонират на националния й интерес. Петков означи също безпринципността у европейските институции и грубото посягане върху интернационалното право и правилата в интернационалните връзки. Пример бе даден от вчерашния ден и съвещанието на ПАСЕ, където с впечатляващо болшинство бе гласувано Косово, като страна непризната от редица европейски страни, да стане част от Съвета на Европа, с предложение към Съвета на министрите. Това обезпечено ще обтегне взаимоотношенията на България и със прилежаща Сърбия, безапелационен е водачът на АБВ и член на Коалиционния съвет на " ЛЕВИЦАТА! ", като дефинира тези процеси, като посягане против българския народен интерес. Посочи също, че въпросното предложение е било гласувано от представителите на ГЕРБ и Движение за права и свободи, участниците от Българска социалистическа партия във форума отсъствали. Петков е безапелационен, че сега в Екологичен потенциал не се приказва за европейските ползи и царува безпокойствие, че след изборите там ще влязат рационални обединения, като  „ ЛЕВИЦАТА! “,  целящи да върнат европейските полезности на остарелия континент.

В районен проект Румен Петков с безпокойствие разяснява невижданите чистки в администрацията на община Плевен , където за половин година са освободени повече от 40 индивида. По закон освободените от работа са получили компенсации общо към 400 000 лв., което в огромна степен е и причина за липса на нараствания на заплатите на работещите в плевенската община. Отделно, 120 души са назначени в община Плевен на цивилен контракти, в това число странни назначения, като консултант на кмета за взаимоотношенията му с останалите кметове в общината, който в същото време е парламентарен помощник. Сред екзотичните назначения са служба, която подсигурява достъп до цялостната база данни на община Плевен, както и спортни съдии в разнообразни типове спортове и градинари, при съществуване на общинско дружество за задачата.



Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28629Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед18163Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41395Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42496Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед85930Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554457Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна война Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР