Гарантирам свобода за правене на производство и икономика и за

...
Гарантирам свобода за правене на производство и икономика и за
Коментари Харесай

Нинова: Целта ни е да стигнем до повече хора и да им дадем надежда

Гарантирам независимост за правене на произвеждане и стопанска система и за обезпечаване на работни места. Това сподели в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия и лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 16-ти МИР-Пловдив град и в 25-ти МИР София-град Корнелия Нинова.
„ Правителството предвиждаше за 2020 година спад в стопанската система 3%. Европейските институции ни даваха прогнози за 3,7%. Реално приключихме в България с 4,2%. Следователно нито прогнозите на държавното управление са правилни, нито дейностите, които подхващат водят до предстоящ резултат. Спешно при спечелването на изборите на идващия ден разгласяваме данъчна почивка за бизнеса. Няма да позволим да вдигнат налозите в тази рецесия. Най-важното, което ще създадем е да освободим бизнеса от рекета. Между 22 и 25 закона незабавно търпят смяна, сред 40 и 50 подзаконови нормативни актове би трябвало да бъдат анулирани или пренаписани, с цел да се даде независимост за работа на бизнеса “, разяснява Нинова. По думите ѝ оттук насетне страната ще бъде сътрудник на бизнеса, а не механизъм за напън пред администрацията и за рекет. „ Гарантирам независимост за правене на произвеждане и стопанска система и за обезпечаване на работни места. Готови сме се съответни и ясни стъпки безусловно от първия ден “, добави тя.
Нинова не пожела да разяснява кой ще бъде министър председателят на България, в случай че Българска социалистическа партия завоюва изборите. „ Много са незнайните. Нека да изчакаме. Да си свършим работите. Гледаме си работата, вършим си акцията, имаме си проект за ръководство на страната. Нашата цел е да стигнем до повече хора и да го разбираем, да им дадем вяра и вероятност, да не се отчайват и опасяват. Промяната е допустима и ще бъде за по-добро. Това ни е задачата към този миг. Съдете за партиите и политиците освен по обещанията през днешния ден, а по това, което са правили най-малко в последните 4 години. През тях ние показахме, че за пари и постове няма да се предадем и продадем “, съобщи Нинова и акцентира, че Българска социалистическа партия е била безапелационна и единствена съпротива в Народното събрание.
„ Уважаеми български жители, бъдете свободни жители, не се опасявайте. Идете и гласувайте на 04.04 с номер 4 в бюлетината, с грижа за хората “, прикани Корнелия Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР