Гарантирам пълна ревизия на управлението на Георги Кенов и оздравителен

...
Гарантирам пълна ревизия на управлението на Георги Кенов и оздравителен
Коментари Харесай

Николай Киров: Сунгурларе има огромен потенциал, знаем как да го развием

Гарантирам цялостна проверка на ръководството на Георги Кенов и възстановителен проект за общината, сподели претендентът за кмет на ГЕРБ

" има голям капацитет, който не се употребява. С моя екип имаме ясна стратегия, която ще преобрази общината. Ще има ред, дисциплинираност, непоколебим надзор и съответни цели и цели. Но първо ще създадем цялостна проверка на досегашното ръководство, тъй като Сунгурларска община се трансформира в знак на корупцията "

Това съобщи претендентът за кмет на ГЕРБ , който нощес показа целите си пред цялостната зала на читалище " Просвета 1882 "

Николай Киров е един от сериозните предприемачи в района . Мотивиран е да влезе в политиката, тъй като го боли за родния му край. Страда поради упадъка на Сунгурларе и " шмекериите " на досегашното ръководство. Категоричен е, че жителите на общината не го заслужават.

Той дава обещание да подарява кметската си заплата за щедрост през целия мандат. 

Николай Киров кани останалите кандидати на обществен спор за досегашното управлене и визията за идващия интервал.

„ Житейската логичност е такава, че когато един човек доближи своя разцвет в бизнеса, желае да остави нещо значимо след себе си. От доста време виждам какво се случва с община Сунгурларе и да Ви призная почтено – доста ме боли! От година и половина започнах постоянно да отивам на съвещание на Общинския съвет единствено, с цел да се убедя, че не просто нищо не се случва, а вървим обратно и погиваме. Аз съм най-големият поданик в общината, само че по този начин и не ми стана ясно по какъв начин се разходват нашите средства. В същото време виждате положението на инфраструктурата, погледнете и към селата. Заслужавате ли да живеете по този метод? “, запита риторично Николай Киров.

Той има смела стратегия за ръководство, образувал е и мощен екип, който е подготвен от ден първи да стартира да работи.

Киров подсигурява, че в случай че завоюва изборите ще направи цялостна проверка на досегашното ръководство на кмета Георги Кенов.

„ Имам съществени подозрения по отношение на продажбата на общински парцели и дословното разпределяне на общинската благосъстоятелност. Също по този начин се колебая в умишлена занемареност. Допускано ли е някои хора съзнателно да не заплащат локални налози и такси, с цел да изтече 5-годишната отминалост? Събираемостта на налозите е доста ниска. Може би най-ниската в страната. Но всичко това ще го разберем, когато влезем в общината “, добави още кандидат-кметът Николай Киров.

Вижте още във видеото:



Едно от сериозните подозрения е обвързвано с плана за детска градина в с. Грозден, където още преди няколко години е извоюван план, само че до този миг по този начин и не е осъществен, а децата вместо в нова и удобна постройка са набутани в мазето.

„ За страдание в Сунгурларе не се случва нищо. Онзи ден в село Костен си говорихме, че такова нямане не се среща на никое място другаде. Обиколила съм доста огромна част от българските общини. Навсякъде се случват разнообразни неща – със лично финансиране, по европейски стратегии, по транс-гранично съдействие. Възможностите са налице. Стига да има човек, който желае да работи. Детската градина в село Грозден, да вземем за пример, е една болна тематика, тъй като считам, че бъдещето на всяка една община са децата. Спомням си, че тогава с голямо предпочитание се борих тези средства да дойдат в Сунгурларе и да се насочат към това учебно заведение. За страдание няколко години този план по този начин и не е съумял да се осъществя. Някои биха споделили, че сме подготвили амбициозна стратегия за ръководство, само че аз ви подсигурявам, че това са неща, които могат да бъдат реализирани и то доста елементарно. Вярвам, че инж. Николай Киров е индивидът, който може да се оправи с тази задача и да вдигне общината “, сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Галя Желязкова.

Вижте още във видеото:



Вижте листата с претенденти за общински съветници на ГЕРБ в община Сунгурларе:

101. Инж. Николай Киров, лидер на листата и претендент за кмет: 

Български бизнесмен и иноватор. В зърнопроизводството ползва съвременни практики, които са с европейски стандарти на качество. Роден в село Грозден, Община Сунгурларе. Машинен инженер по селскостопански техники, той придобива своето висше обучение в Русенски университет " Ангел Кънчев ", а междинното особено във Военноморско учебно заведение – Бургас. През 90-те години прави специализация в Съединени американски щати посредством интернационален фермерски продан. Създава частни начинания и е притежател на компания „ МЕССУ “ Сунгурларе. Вече повече от 25 години развива селското стопанство в землищата на Сунгурларе и Карнобат. Предприемач с непрекъснато поощряване на капиталови политики, за основаване на биологични артикули за по-доброто здраве на хората.
 Николай Киров попита дали досегашният кмег Георги Кенов е допускал някои лица съзнателно да не заплащат локални налози и такси, с цел да изтече 5-годишната отминалост. Той ще направи цялостна проверка и съобщи всички материали на прокуратурата, в случай че стане кмет
102. Чани Стойчев – държавник

Два мандата кмет на село Прилеп. Завършил средно-специално обучение по електроника и електротехника. Женен, с едно дете. Неговият опит е в региона в ръководство на общинската администрация, превоз, земеделие, опазване на здравето и други браншове, които са значими за развиване на района.

103. Милка Стоева – шеф

Родена в гр. Сунгурларе. От 2010 година шеф на Общинска работа „ Земеделие “. В качеството й на специалист може да бъде потребна в следните основни детайла от програмата за ръководство: опция за поддръжка на полските пътища и инфраструктура в множеството обитаеми места, надзор и ръководства на пасища; нови способи в добива и обработката на дървесина добита от общински горски територии и екология.

104. Светлана Атанасова - финансист

Родена в село Лозарево. Магистър по корпоративно ръководство от Пловдивският университет „ Паисий Хилендарски ". В момента работи като изпращач във Винекс Славянци. Един мандат общински консултант в интервала 2015-2019 година. Може да бъде потребна в областта на финансите и икономическите развиване на Сунгурларе.

105. Д-р Бисер Атанасов – доктор

Над 35 години е общопрактикуващ доктор в Община Сунгурларе. Завършил Медицински университет – Варна. Има трима сина – сполучливо осъществени. Носител на премията „ Почетен знак на Община Сунгурларе ” и някогашен общински консултант. Той споделя, че смяната е нужна, тъй като е пристигнало времето модела да бъде заменен, ръководещите да бъдат покрай хората.

106. Исмаилхака Халил – строител

По обучение е експерт. В момента работи във компания за направа на мебели.

107. Халил Ахмед - държавник

В интервала 2003 – 2021 година ръководител на Общински съвет – Сунгурларе. Повече от 18 години ръководи и показва градския съвет пред обществото. Доказан експерт и експерт в региона на държавните политики.

108. Николай Пенков – автомеханик

По обучение е експерт по автомеханика. През годините е работил единствено в тази сфера и е потвърден, като специалист по машини. В момента работи като отговорник във Винекс Славянци.

109. Мирослав Мирков – агроном

Завършил висше със степен магистър по „ Агрономство “. В момента е общински консултант за мандата 2019-2023 година Работи в отдел „ Лозарство “ на Винекс Славянци

110. Кено Дяков – аграрни производител

Има особено обучение. В момента се занимава със земеделие и развъждане на лозя и овощни градини. По управническата стратегия на Сунгурларе ще работи за развиване на екологията и инфраструктурата.

111. Миран Ангелов – претендент - студент

Миран Андреанов Ангелов е ученик на Профилирана природоматематическа гимназия „ Добри Чинтулов “, гр. Сливен. Кандидат-студент по медицина, член на младежката организация на Политическа партия ГЕРБ. Ангажиран с хрумвания за образованието и опазването на здравето в Общината. Работи за обучение, учредено на полезности като приемливост, почитание, обичаи и родолюбив дух. Радетел за модернизиране на материално-техническата база в учебните заведения на Общината, въвеждане на новаторско образование и реализиране на висока претовареност на младежите на пазара на труда. Ангажиран е с концепцията за налични и ефикасни лекарствени артикули и възстановяване на незабавната здравна помощ в Общината.

112. Димо Димов – аграрни производител

113. Ферди Хюлми – мебелист

Кандидат за кмет на село Съединение.

114. Асен Михалев - управител

Кандидат за кмет на село Славянци.

115. Пантелей Панделиев – финансист

Завършил компетентност „ Финанси “ в Бургаски свободен университет. В момента работи като специалист коли в ДЗИ. Женен, с едно дете. Ангажиран е с концепциите за развиване на спорта, туризма и превоза.

116. Димо Христов – машинен механик

Кандидат за кмет на село Черница. Има техническо обучение. През годините е работил в тази сфера – 10 години в БДЖ и 10 години във Франция. След завръщането си в Черница има проект по какъв начин да развие обитаемото място и да усъвършенства живота на жителите тук.

117. Василка Сугарева – здравна сестра
 Депутатът от ГЕРБ Галя Желязкова подсигурява цялостна поддръжка за Николай Киров и екипа му
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР