Гарант за успеха на едно местното самоуправление са общинското единство

...
Гарант за успеха на едно местното самоуправление са общинското единство
Коментари Харесай

Милко Багдасаров: Гарант за успеха на местното самоуправление са общинското единство и солидарност

" Гарант за триумфа на едно локалното самоуправление са общинското единение и солидарността. Трябва да се откри общ език и да работим дружно. За страдание това сега липсва. Няма по какъв начин един човек независимо да се оправи с район като нашия ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия претендентът за кмет на Кърджали от " Българска социалистическа партия за България " Милко Багдасаров. Той уточни като собствен главен претекст да влезе в политическата конкуренция желанието на хората в Кърджали за смяна, което съгласно него е и оценка за настоящето ръководство. Социалистът добави още, че съгласно него той има опциите и професионализма да реализира тази смяна.
Като пръв собствен приоритет Милко Багдасаров уточни възстановяване на инфраструктурата, благоустройството и хигиенизирането на града пред всеки един дом. " За нас е значимо да решаваме проблемите на хората за всеки поотделно - асфалта пред всяка къща да е оправен, да свети всяка лампа и контейнера за боклук да е изпразнен ", сподели още той. Багдасаров е безапелационен, че в 21 век е наложително това да бъде обезпечено.
Като различен главен проблем на района Милко Багдасаров уточни оправянето с демографската злополука. " За нас приоритет е връщането на младите и съумели хора в Кърджали ", сподели той. По думите му по тази причина би трябвало да се заложи на професионалното развиване и качества при избора на фрагменти, а не на партийната принадлежност, както се прави сега. " Трябва да покажем, че можещите хора имат място за развиване - в нашия град ", безапелационен бе Милко Багдасаров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР