Гангстерските прояви зачестяват, с тези думи приключва разказа си жител

...
Гангстерските прояви зачестяват, с тези думи приключва разказа си жител
Коментари Харесай

Мъж издирва неизвестен, твърди, че се вмъкнал в автомобила му ВИДЕО

" Гангстерските прояви зачестяват ", с тези думи завършва описа си гражданин на Кричим. Мъжът, който избира да резервира анонимност, твърди, че незнаен се вмъкнал в паркирания му джип. Случката е от дребните часове на 2 юли в Кричим.

На видео, което той споделя, се вижда човек, който отваря вратата на машината.  " Въпросният индивид влиза в колата ми и тършува ", написа кричимлията.

Мъжът употребява социалнат мрежа Фейсбук, пробвайки да открие информация за посочения за причинител на проявата. Не излиза наяве дали за случая е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи, дали има откраднати движимости.

Той твърди, че на улица в града е имало и вандалски прояви. Неизвестни трошили огледала на коли, а съгласно жителя на Кричим това била осъществено за наслаждение.

Вижте целия сигнал:

" На 02.07.2023 година, в 02:48 ч.(събота против неделя), в гр. Кричим, на ул. " Одеса ", въпросният индивид влиза в колата ми и тършува, апелирам, в случай че някой може да го разпознае или има информация кое е лицето, да се свърже с мен на посочения телефон - 088 884 0232.
Преди няколко седмици на ул. " Рожен " вечерно време чупят огледала на МПС за наслаждение. Гангстерските прояви зачестяват. "  

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР