Гангста рапърът от Ню Йорк Havoc (MOBB DEEP) ще изкърти

...
Гангста рапърът от Ню Йорк Havoc (MOBB DEEP) ще изкърти
Коментари Харесай

Поредния оловнотежък хип-хоп удар в клуб Music Jam - slava.bg

Гангста рапърът от Ню Йорк Havoc (MOBB DEEP) ще изкърти сцената на клуб Music Jam довечера.

След страхотното шоу на Екзибит и тайфата му през октомври, което мнозина още не могат да не помнят, през днешния ден в хитовият столичен клуб ще потръпне от... тежките стъпки на поредна разтърсваща рап експлозия от Америка: MOBB DEEP в лицето на оригиналия си създател Havoc и неговия сателит и сайдкик BIG NOYD.

Както почитателите знаят, Mobb Deep е един от най-успешните дуети в хип-хопа, стартирал още при започване на 90-те години и продал милиони албуми. Двамата рапъри и съидейници, Havoc и Prodigy идват от Куийнс, Ню Йорк и пробиват в мощната конкуренция с мрачния си, хардкор жанр, който ги прави едни от водачите в гангста рапа от Източния бряг.

Дуетът се разпада през 2012 година, само че се събира още веднъж единствено след година, с цел да бъде разграничен вечно от гибелта на Prodigy през 2017 година Havoc, чието същинско име е Kejuan Waliek Muchita, взема решение да продължи пътя напред, запазвайки името MOBB DEEP и суровия си гангста жанр. Сегашното му огромно турне е и в респект на паметта на Prodigy, и в чест на 20-ата годишнина от излизането на именития им албум "Murda Muzik " през 1999 година

Този гиг в София дава страховит късмет на хип-хоп почитателите да видят и чуят в границите на единствено два месеца водещи актьори от Западния и Източния бряг и... да подложат на тест своята устойчивост на тежки, мрачни гангста ритми и текстове.

Мега крепък ще бъде и съпортът от български рапъри и диджеи, включващ:

ROOF RHYMEZ STUDIO
MANAGUA SLANG
UGLY
F-ACT
SPLITKID
ПОДНУЛЕВИЯ
АБСТАКТ
USUAL SUSPEKTZ


Билетите за MOBB DEEP в MUSIC JAM са в продажба от 8 ноември и могат да бъдат закупени от:

- мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

- офиса на Sofia Music Enterprises

и касата на клуба.

За резервации: тел: +359 899 333 344
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР