Ганаецът Томас Партей все още има болки в ребрата и

...
Ганаецът Томас Партей все още има болки в ребрата и
Коментари Харесай

Томас Партей под въпрос за Арсенал срещу Евертън

Ганаецът Томас Партей към момента има болки в ребрата и не се знае дали ще играе за Арсенал против Евертън в събота, съобщи мениджърът на лондончани Микел Артета. Халфът беше сменен на почивката на дуела на " артилеристите " против Манчестър Сити в шампионата за купата на Футболната асоциация през предходната седмица, изгубен с 0:1.

" Все още е под въпрос, само че да забележим какво ще се случи през днешния ден. Може и да тренира, не знам. Предстои да вземем решение. Не е изнемощял дефинитивно от състава ни, надяваме се да е добре ", съобщи Артета пред медиите, представен от Ройтерс.

Специалистът разяснява прехвърлянето на Жоржиньо от Челси в Арсенал след травмата на Мохамед Елнени.

" Знаехме, че би трябвало да бъдем гъвкави на пазара през януари. Мо е много значим за нас и се нуждаехме от нов футболист на този пост. Той е състезател, на който постоянно съм се възхищавал. Трябва да се пригодим към новата обстановка, тъй като Мо ни пасваше чудесно на стила. Сега много неща претърпяха промени ", сподели още испанският управител на столичани.

Арсенал не е печелил против Евертън в гостуванията си на " Гудисън Парк " от 2017 година.

" Вече имаме много повече опит, само че ни следва същински тест ", приключи Микел Артета.

Лондончани са отпред в класирането във Висшата лига и имат 5 точки преднина пред първенеца Манчестър Сити, който е изиграл един дуел повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР