Ганаецът Абдул Кадири Мохамед вече е футболист на Динамо (Киев).

...
Ганаецът Абдул Кадири Мохамед вече е футболист на Динамо (Киев).
Коментари Харесай

Динамо купи съотборник на Жоро Костадинов и Мишо Александров

Ганаецът Абдул Кадири Мохамед към този момент е футболист на Динамо (Киев). Тои подписа контракт за 4+1 години с украинския гранд. Дефанзивният халф изигра доста мощен сезон с екипа на Арсенал (Тула), където беше съотборник с Георги Костадинов и Михаил Александров, само че правата му бяха благосъстоятелност на Аустрия (Виена). Кадири записа 22 мача и 1 гол в Премиер лигата, а почитателите на Арсенал го избраха за най-хубав футболист за сезона.

“Много се веселя, че преминавам в Динамо. Това е огромен клуб, с доста триумфи. Искам час по-скоро да се срещна с новите си колеги”, съобщи пред клубната телеивизия на киевляни 23-годишният полузащитник.

“Играл съм в няколко разнообразни шампионати и в никакъв случай не съм имал проблем с акомодацията. Умея бързо да се натъкмявам. Мога да работя и в средата на терена и в отбраната. Където и да ме сложи треньорът, постоянно давам най-хубавото от себе си”, показа ганаецът.

“Не познавам никой от футболистите на Динамо персонално, само че сигурно имат качествата да са в подобен клуб. Надявам се да сме по-силни от Шхатьор (Донецк) и да станем първенци, а също така да се представим мощно в евротурнирите”, добави Абдул Кадири Мохамед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР