Гамени превърнаха къщата музей на Никола Водводов във Враца в

...
Гамени превърнаха къщата музей на Никола Водводов във Враца в
Коментари Харесай

Пустопаш! Превърнаха двора на къщата музей на Никола Войводов в сметище /снимки/

Гамени трансфораха къщата музей на Никола Водводов във Враца в бунище, алармира засегнат четец на BulNews.bg за рубриката „ Ти, репортерът “. Врачанинът изпрати фотоси, на които се вижда, че дворът е заринат с купища отпадъци.
„ Това, което виждате на фотосите, е дворът на къщата музей на Никола Войводов. Сами знаете какво значи името му за българската и на първо място врачанската история. Неслучайно централния бул. в града ни носи неговото име! Къщата се е трансформирала в котило на младежи от към 3-4 години, които пушат трева и пият бира “, написа мъжът.
Мъжът добавя, че вратите към подземните пространства са изпочупени, прозорците също, а стените са изписани с многочислени грозни графити. Миналото лято на два пъти къщите бяха на косъм от опожаряване и единствено своевременната интервенция на пожарната предотврати съдбовния край.
„ Аз също съм израснал в двора на тази къща, само че мен и приятелите ми ни учеха на родолюбие – нещо, което за жал липсва у днешната юноша! Народ, който не тачи предишното си, няма бъдеще! “, счита съзнателният жител.
По думите му от общината би трябвало да вземат ограничения, а децата да бъдат по-добре възпитавани от родителите си, с цел да не се трансформира дворът на тази врачанска реликва в бунище.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР