GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и

...
GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и
Коментари Харесай

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi промишлеността се разказва главно като връзка сред обичайните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра основна роля за привличане на вниманието на хората. 

Проектът е ориентиран най-много към феновете на игри, защото те могат да вземат участие в DeFi екосистемата, получавайки награди и приходи от играенето на тези игри. Криптовалутите с изкуствен интелект, като да вземем за пример Avorak, може да се трансфорат в скъпоценните камъни на   крипто промишлеността по време на идващия бичи пазар.

Какво съставлява играта Gala

Gala е блокчейн игра, която дава опция на участниците да печелят цифрови валути и незаменяеми токени, играейки. Екосистемата се задвижва от GALA, родния токен на плана, който разрешава на потребителите да правят транзакции и да получават награди.  

Например, GALA може да се употребява при възнаграждение на предмети в играта.



Прогноза за цената на токена GALA

Някои специалисти в региона на цифровите валути считат, че GALA токенът има капацитет да нарастне. Други в страниците на обществените медии, като да вземем за пример крипто запалянковците, считат, че токенът ще поевтинее заради идните AI криптовалути, които наподобява ще завладеят промишлеността.  

Именно по тази причина се крият доста несъгласия към прогнозата за цената   на GALA и други планове от GameFi бранша.

Avorak AI наподобява ще бъде идващият драгоценен камък на бичия пазар

Проектът (Avorak AI) ще бъде вълнуващ и ще промени криптоиндустрията с течение на времето, защото откриването му притегли доста участници от целия свят.  

AI крипто плановете учудиха даже крипто запалянковците. Според мнозина бъдещето на криптовалутите ще зависи значително от AI, защото   тези планове може да изпреварят децентрализираните игри в обществото.

Avorak AI е платформа, която употребява изкуствен интелект и блокчейн технология, с цел да помогне на феновете на криптовалути в търговията, основаването на изображения и генерирането на наличие.  

Платформата ще употребява технология за машинно образование, която ще може да чете предходни данни , като по този метод ще идва с евентуална информация по отношение на бъдещите покупко-продажби, които занапред ще се правят.  

От друга страна SolidProof и CyberScope към този момент направиха одит на плана.

Собствената валута на плана е наречена AVRK и с нея се правят всички транзакции и се възнаграждават всички участници в платформата.  

Токените AVRK имат оптимално предложение от 40 милиона и ще бъдат разпределени съразмерно съгласно изискванията на бялата книга на Avorak.  

Платформата разполага с невероятни водачи, които имат опит в региона на маркетинга и технологиите.

Avorak AI е въвела неестествен механизъм, който подкрепя търговията. Търговията се прави посредством машинно образование (ML), което учи и проучва предходните пазарни трендове и придвижвания.  

Това значи, че търговците са освободени от настроенията и страстите в екосистемата.

Освен това платформата разполага с изкуствен интелект за основаване на наличие, който има за цел да оказва помощ на основателите на наличие да пишат и дават своя труд.

Платформата употребява способи за скрапинг в интернет с авансово написан език, като заобикаля плагиатството спрямо други чатботове с изкуствен интелект.

Заключение

Индустрията на игрите има капацитет, който се усили след нейното въвеждане и разреши на специалистите по игрите да се трансфорат във водещи генератори на приходи в обществото.  

Игри като Gala са от значително значение за възнаграждаването на техните участници. Въпреки това промишлеността може да се срине. Това се дължи на новата AI криптовалута, която завладя сферата. Avorak е изявена блокчейн AI платформа, която се стреми да усили растежа на децентрализираната финансова екосистема.

Намерете повече информация за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР