Game of Thrones вече е в историята. Спокойно можем да

...
Game of Thrones вече е в историята. Спокойно можем да
Коментари Харесай

Game of Thrones 8 и какъв гаф беше направен в последния епизод

Game of Thrones към този момент е в историята. Спокойно можем да кажем, че за девет години сериалът се трансформира във феномен. Последните два сезона малко разочароваха, само че за това ще приказваме различен път, тъй като несъмнено има какво да се каже.

Вчера, 20 май, беше излъчен и последният епизод от осми сезон, с който беше комплициран завършек на сериала. За страдание и той не мина без гаф. Тук идва и предизвестието, че в случай че не сте гледали епизода, е по-добре да спрете с четенето, тъй като следват сюжетни разкрития.

Шести епизод несъмнено не може да бъде категоризиран като най-силния, само че най-малко ни даде това, което искахме - някой (различен от Церсей) да седне на Железния престол. Не чакахме това да е Триоката гарга, само че каквото такова. В заключителната част на епизода, когато Бран беше определен за новия крал на Вестерос и шестте кралства (Северът остана без значение кралство с помощта на Санса), пристигна и следващият гаф.

Една пластмасова бутилка с вода се появи в кадър. Тя беше до крайници на Самюел Тарли и не се наби на очи, както направи чашата в четвърти епизод, само че не остана незабелязана.

Поредният гаф разгневи почитателите и в обществените мрежи последваха доста отрицателни мнения. Общото мнение е, че е неприемливо да бъдат правени такива неточности в продукция, която коства милиони. Най-болно за почитателите е, че всичко това се случва на фона на огромното очакване за тези шест епизода - съвсем две години. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР