Гамата включва безжични и кабелни модели, тапи и over ear

...
Гамата включва безжични и кабелни модели, тапи и over ear
Коментари Харесай

АСБИС пуска TCL слушалки на пазара у нас

Гамата включва безжични и кабелни модели, „ тапи ” и „ over ear ”

Слушалките TCL имат моден дизайн и употребяват неповторими технологии
(снимка: TCL)

Д истрибуторът на ИТ артикули АСБИС България добави слушалки TLC в портфолиото си. Гамата включва разнообразни видове слушалки – безжични и кабелни модели, „ тапи ” и „ over ear ”.  

TCL Electronics (съкратено от The Creative Life) е една от най-големите корпорации за произвеждане на потребителска електроника и измежду сред водачите по брой регистрирани патенти на годишна база.

При избора на дистрибутор TCL е отчела взаимоотношенията на ASBIS с основни сътрудници на районните пазари, както и сполучливия опит на компанията в пускане и разпространение на домашен уреди и електроника за крайни консуматори.

„ Очакваме дълго и ползотворно съдействие с интернационалния холдинг ASBIS и си поставихме за цел да заемем забележителен дял от пазара на аудио аксесоари тази година ”, разяснява Шарон Сяо, шеф на отдела за умна съгласуваност в TCL Electronics.

Гамата от TLC слушалки е показана от разнообразни видове модели – безжични или с кабел, вид „ тапи ” или „ over ear ”. Разделени са на четири тематични серии:

АСБИС България постанова сполучливо нови марки у нас, като се концентрира върху най-обещаващите пазарни сегменти. Слушалките на новата за българския пазар марка TLC към този момент са налични в комерсиалната мрежа, прецизираха от дистрибутора.

„ Уверени сме, че стилният дизайн, неповторимите новаторски технологии и най-важното – прелестният тон и качество на слушалките TCL – няма да оставят безразлични нито потребителите, нито сътрудниците ни ”, съобщи Кристиян Спасов, продуктов управител в дистрибутора.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР