Галя Курдова, която знаем като Галка от Каризма излезе на

...
Галя Курдова, която знаем като Галка от Каризма излезе на
Коментари Харесай

Галя от КариZма: Гаджето ми ме гледа всеки път - slava.bg


Галя Курдова, която знаем като Галка от Каризма излезе на ярко след дългогодишно неявяване от светския искра. Певицата се завърна в България поради присъединяване си в "Като две капки вода ", откакто до през вчерашния ден живееше в Лондон. В момента Галя е на 41 години, само че несъмнено те не й личат. Дори не прави усещане да се е подлагала на козметични интервенции с ботокс и филъри.

"От отрицателни реакции във връзка присъединяване ми в шоуто не се тревожа, тъй като това не ме впечатлява. В последните 7-8 години даже и не чета какво пишат за мен. Радвам се, че посредством "Като две капки вода " ще мога да се опозная с по-младите си сътрудници, като Дара да вземем за пример ", показа пред HotNews тя.

Бившата креативна половинка на Миро призна, че се е отдръпнала от сцената преди години, с цел да се отдаде на персоналния си живот. Заминала за Англия, защото желала да изживее любовни страсти надалеч от общественото пространство. "Отидох в една част на света, където нямаше кой да ме разпознае. Исках да имам собствен персонален живот, да изживея свои нови неща, безредици, обич. Това ти дава доста персонална независимост ", означи още певицата от Ямбол.

За идни солови планове или такива с Каризма Галка не е мислила, само че не са изключени. "Не знам какво ще е времето идната седмица, по този начин е и в креативен проект. А Миро е непридвидим, той е забавна персона. И двамата сме изобретателни, в случай че се случи да създадем нещо дружно след толкоз години, за мен ще е прелестно преживяване ", безапелационна е тя.

Изпълнителката наскоро гостува в предаването На кафе по Нова и описа за своите нови провокации.

Какво е чувството да се завърнеш на сцената след 10-годишна пауза и то в най-гледаното шоу за преобразявания?

Оказа се, че последният епизод на „ Като две капки вода “ е имал допустимо най-голямата гледаемост за последните осем години. Запознах се с шоуто в сезона, в който моя добър другар Ненчо Балабанов стана победител. Много се зарадвах и започнах да го проследявам с интерес. След като ме поканиха, несъмнено изгледах доста видеоклипове. Видях, че и Миро е бил на сцената, Мария Илиева и други сътрудници. Относно моето присъединяване в шоуто: „ Може ли някой да откаже на господин Маги Халваджиян? Той е толкоз обаятелен и толкоз уважавана персона. Казах си: Маги има визия за нещата. Той е страховит режисьор и продуцент. Ако той е повярвал, че аз мога да върша тези неща, значи аз ще се опитам да ги извадя от себе си.

Какво ти дава шоуто?

Като две капки вода ми даде неповторимата опция да бъда още веднъж с публиката, по напълно различен метод. Вълнението е толкоз огромно, че като че ли за първи път и аз изпитах възприятието на театрална тресчица. Усетих пеперудите в стомаха си и се запитах: Дали ще съумея да направя това, което се желае от мен?

Трудно ли беше да се превъплътиш в ролята на Мадона?

Докато изпълнявах парчето на Мадона, породиха някои механически проблеми – падна ми слушалката, а параванът зад мен не позволяваше да слушам добре. Получи се леко конфузна обстановка. Приятелят ми, с който съм дружно от 9 години, също гледа деликатно осъществяванията ми. На него доста му хареса имитацията на Дуа Липа, а на Ела напряко се разтопи, тъй като и двамата доста обичаме джаз. Вкъщи не можем да живеем без джаз.

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР