Галя Крайчовска представя музикалните събития на седмицатаКартини от една изложба

...
Галя Крайчовска представя музикалните събития на седмицатаКартини от една изложба
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Да посрещнем първите юлски лъчи с JEREMY?

Галя Крайчовска показва музикалните събития на седмицата

„ Картини от една галерия ” към този момент век и половина въодушевяват композиторите за нови и нови оркестрации. Прочутият клавирен цикъл ще прозвучи тази вечер в зала „ България ”, под диригентската палка на Габриел Бабаселеа, солист е Людмил Ангелов

Да посрещнем първите юлски лъчи с група JEREMY?. На централния плаж в Бургас излизат още 10 банди и реализатори.

След морския бряг JEREMY? потеглят към Нови Сад. Музикантите ще стъпят за повторно на Fusion Stage на фамозния EXIT фестивал. Ще ги забележим на 7 юли, преди на същата сцена да стъпи невероятната Таря Турунен.

Повторната покана за ЕXIT идва след няколко супер сполучливи следващи години за JEREMY?, с два нови албума и много награди. Но преди да потеглят към Сърбия, ще ги забележим и чуем в концерта им на 28 юни, в двора на пловдивския спектакъл.

Още на следващия ден вечер може да попътувате със Сибусиле Каба. Необикновеният южноафрикански китарист и вокалист, който завладя почитателите на джаза и афромузиката по целия свят още с дебюта си от лятото на 2017 година ще свири в Гьоте институт, а след това се насочва към морето.

Vivo Montana и Плевенската филхармония потеглиха на турне. Съвместният им план „ Балканска рапсодия - с музиката и песните на балкански нации “ включва „ Ръченица “ от Петко Стайнов, „ Месечина “ на Горан Брегович, „ Румънска рапсодия “ от Джордже Енеску, „ Сиртаки “ от Микис Теодоракис, „ Чардаш “ от Монти, „ Дунавско хоро “ на Дико Илиев, авторската комбинация „ Балканска рапсодия “ на „ Виво Монтана “ и други. Специални посетител - музиканти са Иво Папазов - Ибряма и акордеонистът Нешко Нешев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР