Галина Софрониева, директор „Човешки ресурси“ във VIVACOM беше отличена с

...
Галина Софрониева, директор „Човешки ресурси“ във VIVACOM беше отличена с
Коментари Харесай

Галина Софрониева от VIVACOM е HR мениджър на годината

Галина Софрониева, шеф „ Човешки запаси “ във VIVACOM беше отличена с годишната премия на Българската асоциация за ръководство на хора за HR директор/мениджър на годината. Конкурсът отличи новаторски и сполучливи практики, осъществени на национално равнище през 2018 година

Наградата беше връчена поради достиженията й в региона на привличането, задържането, развиването и мотивирането на чиновниците посредством използване на новаторски подходи и цифрови решения в работата. Отчетен беше и приносът за популяризирането на VIVACOM като социално-отговорен шеф и нарасналото равнище на ангажираност на чиновниците в компанията.

„ Убедена съм, че ръководената от мен дирекция има основна роля за реализиране стратегическите цели на организацията, която към този момент пет следващи години е водач на телекомуникационния пазар по общи доходи. Специалистите от дирекцията получиха неповторимия късмет да бъдат мотор на смяната, получиха скъпи познания, усвоиха нови умения и натрупаха скъп опит. Имаме решителен принос за преструктурирането на компанията и консолидиране на чиновниците от добитите сдружения, както и водеща роля при залагане стандарти за работа и модели на държание “, сподели Галина Софрониева.

Кариерата на Галина Софрониева във VIVACOM стартира преди повече от 20 години. През този интервал тя заема основни позиции като “Ръководител Човешки запаси “, „ Регионален шеф Човешки запаси “ и „ Старши управител Бизнес сътрудници, възнаграждение и администриране, ТБиЗ и административен офис “. Била е наставник на доста чиновници и стажанти. От три години е шеф „ Човешки запаси “ и управлява екип от 42 експерти.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР