Галин за пореден път се превърна в обект на подигравки

...
Галин за пореден път се превърна в обект на подигравки
Коментари Харесай

С прясно напомпани джуки Галин скочи на лекарите: Не затваряйте дискотеките, вашите заплати си вървят, а в бранша гладуват!

Галин за следващ път се трансформира в обект на насмешки от страна на меломаните.  Този път повода е оповестено фото в Instagram профила на артиста. На фрагмента музикалната звезда театралничи след следващото усъвършенстване, очевидно удовлетворен от измененията, видя HotArena.

От година насам изпълнителят е залитнал по лекарските намеси и по-специално инжектирането на хиалурон. През 2019 година почитателите го нарекоха „ Мистър джуки “, откакто трансформира другояче красивите си устните по-обемни.  Според по-изявените му фенове това, което предизвика решението му е чиста суетност. В устрема си да наподобява добре и на равнище, съгласно мнозина е прекрачил границата. Освен с плътни устни, Галин  може да се похвали с обрисувани скули, написа „ Телеграф “.

В същото време прясното  модифицираният артист е гневен поради опцията нощните заведения да бъдат затворени още веднъж, след скока на болни от ковид у нас. Галин споделя пред почитателите си в обществените мрежи, че за него здравето е преди всичко, само че би трябвало да се намерения и за заетите в сектора, които съгласно него са над 150 хиляди.

" Как ще обясните на една майка, която работи като сервитьорка в дискотека, че здравето е най-важно, когато тя няма 5 лева, с които да купи храна на децата си и в никакъв случай страната не вади 5 лева, с цел да и помогне ",  гневи си звездата.

Добричкият мачо споделя също, че получава десетки известия от лекари и медицински сестри, които го подлагат на критика остро поради позицията му.

Той им дава отговор изрично:

„ Аз разбирам медицинския личен състав, само че разберете и вие. Вашите заплати си вървят " . Според Галин държавниците са видимо загрижени за хората, а действително всички в сектора би трябвало да останат гладни. Певецът е на мнение, че дължат най-малко обикновени помощи на всички сервитьори, бармани, танцьорки и охранители.

„ Луд съм, тъй като считам, че е по-добре вероятно в случай че се разболея да го изкарам.  При 95% от случаите минава и отпътува “, приключва сърдит Галин.

Продуцентът и реализатор този сезон поддържа министър-председателя Бойко Борисов и също е на мнение, че цялата страна би трябвало да е отворена, както е сега,  писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР