Галин Гочев от Каварна спечели невероятния перленочерен скутер Хонда 125

...
Галин Гочев от Каварна спечели невероятния перленочерен скутер Хонда 125
Коментари Харесай

Ромпетрол подари скутер Хонда 125 PCX от Лятната си промоция

Галин Гочев от Каварна завоюва невероятния перленочерен скутер Хонда 125 PCX - третата и последна огромна премия от Лятната промоция „ Лятото е подарък. Зареди за още “.
В рамките на Лятната си промоция през 2017 година Ромпетрол раздаде над 16 000 страхотни летни награди. Трите огромни награди – два красиви и функционални скутера Хонда 125 PCX и едно впечатляващо алено АТВ Хонда TRX 420 TMD, отидоха при Георги Георгиев от София, Мариела Ненкова от Бургас и Галин Гочев от Каварна. Всеки клиент, който зареди най-малко 15 литра бензин или дизел в бензиностанция Ромпетрол в страната, имаше опция да се включи в акцията. Промоцията се организира в интервала 17 юли – 15 септември 2017 година
За Ромпетрол България ЕАД
Ромпетрол България е част от KMG International Group, един от най-големите марки с генезис Румъния, с място измежду супербрандовете в Европа. С към 6 000 чиновници в 11 страни, KMG International е благосъстоятелност на националната петролна и газова компания на Казахстан – KazMunayGas. В Румъния KMG International има една от най-големите и най-модерни рафинерии в Черноморския район – Петромидия Наводари, с потенциал на пречистване от 5 милиона суровина годишно. KMG International има и рафинерията Вега в Плоещ – производител на специфични разтворители и единственият производител в страната на N-хексан, битум полимери.
Мрежата на Групата включва над 1 000 точки на продажба в Румъния, Молдова, Грузия и България, както и във Франция и Испания посредством веригата Dyneff – партньорство с китайската компания CEFC China Energy Limited 51% / 49%.
Ромпетрол България ЕАД има дейна мрежа от 53 бензиностанции в цялата страна. Дружеството продава на клиенти в България качествени горива по европейски стандарти, създадени в рафинерия Петромидия – една от водещите рафинерии в района. Компанията се стреми към интензивно развиване през идващите години, в това число разширение на мрежата и непрекъснато възстановяване на качеството на обслужване.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР