Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5има удоволствието да Ви покани

...
Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5има удоволствието да Ви покани
Коментари Харесай

Малките художници на Vivacom Art Hall Оборище 5

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5има удоволствието да Ви предложения на детската галерия “Малките художници на Vivacom Art Hall Оборище 5”.

По случай 1-ви Юни - денят на детето ще представим рисунки, колажи и керамика, направени от децата по време на Арт ателиета, които се организират всяка събота в Галерията.

Официалното разкриване на изложбата ще бъде на 28.05.2022 година от 12:00 ч. в зала Галерия.

През миналата година в Арт ателиетата, дребните художници опознаха света на модерното и актуалното изкуство с уроци, отдадени на едни от най-значимите създатели в историята на изкуството като Пабло Пикасо, Паул Клее, Хуан Миро, Джаксън Полък, Хенри Мур и други Те се срещнаха с другите жанрове в изобразителното изкуство, научиха се да съчетават цветове и творят посредством потреблението на разнообразни медии.

Малките създатели имаха изключителната опция да видят изложбите на Vivacom Art Hall Оборище 5 и истински произведения на български и международно известни художници.

Желаещите да посетят изложбатамогат да го създадат от 28.05.2022г до 09.06.2022г. /вход свободен/ от 12:00 ч. до 18:00 ч. /неделя и понеделник - почивни дни/ в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5.

*Детските ателиета се организират всяка събота от 12:00 ч. до 13:30 ч. на равнище –1

*Темите на занятията могат да бъдат прегледани на: и

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР