Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 откриПЪРВАТА изложба на Mr.

...
Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 откриПЪРВАТА изложба на Mr.
Коментари Харесай

Първо представяне на творби на Mr. Brainwash в България

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 откриПЪРВАТА галерия на Mr. Brainwash в София!

Изкуството на международния стрийт актьор и режисьор Mr. Brainwash идва за първи път в Източна Европа. С наслаждение и неспокойствие открихме първата по рода си галерия, отдадена на новаторския и смел жанр на Mr. Brainwash – едно от най-провокативните лица на актуалното изкуство, съобщи при откриването Деница Гергова, артистичен шеф на Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5.

В изложбата са показани 6 ексклузивнилимитирани серии сериграфии от смесена техника, идващи непосредствено от студиото на Mr. Brainwash: „ Спайдермен “ - 2019 година /с извънредно стеснен тираж от 3 бр./; „ Биткойн “ - 2021 г.; „ Голям град, огромни фантазии - розово “ - 2020 година, „ Стара слава” - 2021 година, “Мерилин Монро завинаги” – 2021 година, “Голям град, огромни фантазии - червено”, 2020 и други Всяка работа е номерирана.

Mr. Brainwash е колекциониран от звезди по целия свят - от музиканти до фешън икони. Джони Деп, Линдзи Лохан и Ким Кардашиан са закупили негови произведения. Актьори и риалити звезди поддържат актьора, като Мадона и Майкъл Джексън са измежду първите му колекционери.

Само в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 могат да бъдат закупени албум с творчеството и биографията на актьора, както и истински негови произведения. Те са номерирани, подписани от Mr. Brainwash с молив и имат негов пръстов отпечатък. Това е запазена марка на създателя, с която подписва работите си. Бройката е извънредна.

Посетителите на изложбата ще могат да се насладят и на известния филм "Exit Through the Gift Shop”,режисиран от международно известния стрийт актьор Banksy, белязал началото на кариерата на Mr. Brainwash като актьор. Прожекцията ще се състои на 24 юни от 18:30 ч. Билети могат да бъдат закупени на касата на галерията.

На 11 и 18 юни от 16:00 ч. в Салонната зала на галерията ще се проведат извънредни "Стрийт арт " ателиета "Арт&Вино “, благодарение на професионален художник, посетителите ще нарисуват своето "стрийт арт " произведение, повлияни от творчеството на Mr. Brainwash.

Билети могат да бъдат закупени онлайн през уеб страницата на или на касата на галерията.

* Изложбата може да се посети до 02.07.22 година с вход свободен във Vivacom Art Hall Оборище 5.

* Основен сътрудник в изложбата е VOLVO, които повлияни от изкуството на Mr. Brainwashпредставиха в деня на формалното разкриване най-новия си електромобил Volvo C40 Recharge, изрисуван с известни графити на създателя.

Следете ни във , където може да откриете настояща информация за всички наши арт планове.

За повече информация: 0876 555 515 и на
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР