Галерия Структура ще представи нови творби на Наталия Йорданова в

...
Галерия Структура ще представи нови творби на Наталия Йорданова в
Коментари Харесай

Български творец е номирин за престижната награда NN Art Award

Галерия Структура ще показа нови произведения на Наталия Йорданова в секция „ Ново изкуство “, курирана от Тиаго де Абру Пинто и в секцията на номинираните за премията на NN Art Award.
Галерия Структура показва Наталия Йорданова на един от най-перспективните интернационалните конгреси, чийто лозунг е „ Панаирът, който открива младото изкуство “. Специално основаният план е включен в платформата „ Ново изкуство “, курирана за втора година от бразилския куратор Тиаго де Абру Пинто. Голямо самопризнание за авторката и за подкрепящата я изложба е номинацията за влиятелната премия NN Art Award за надарени художници, получили образованието си в Холандия и показващи достоверни и реформаторски умения.
Заедно с другите трима номинирани Наталия Йорданова ще бъде показана в обособена секция в границите на панаира. Наградата ще бъде оповестена по време на формалното разкриване на 5-ти февруари.
В своето изложбено пространство на панаира (N8) изложба Структура и художничката ще покажат Симултанни истини – скулптурна апаратура, развита като конструирана екосистема от облици и знаци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР